Sunt cu un baiat minunat de 3 ani jumatate si dragostea creste in fiecare zi. Sunt foarte fericita, mai ales ca de scurt timp mi-a facut o surpriza minunata(un inel de logodna superb). ne intelegem foarte bine si sper sa continuam asa.
DA! pai Sunt cu baiatul pe care l-am placut o vara intreaga, dupa care am plans, si am visat.Din iunie pana in decembrie...Am tot sperat tot sperat Si La balul bobocilor ne am sarutat si am ramas impreuna de atunci pana acum. Avem aproape jumatate de an! Ne inteleg foarte bine IL IUBESC, si inca nu pot sa cred ca suntem impreuna
Păăi, ne-am cunoscut acum 6 ani, m-a lovit cu skateboard-ul şi l-am înjurat
Am început apoi să vorbim şi tot aşa, iar după un an, am format un cuplu. Ne înţelegem mult prea bine, ne respectăm unul pe celălalt şi ne iubim mult şi, în prezent, avem o relaţie superbă de 5 ani şi o lună.
Da, sunt cu un tip pe care in prima faza habar n-aveam cun il cheama. M-am bagat in seama cu el si am inceput sa devenim din ce in ce mai apropiati. Pana la urma m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna si normal ca am acceptat. Acum suntem impreuna de 1 an jumate si ne iubim foarte mult.
Sunt de ` an jumatate cu iubitul meu, ne-am cunoscut prin cunostinte, el s-a despartit de gagicasa pentru mine, si eu de gagicamiu pentru el, si de atunci suntem impreuna, chiar daca s-a bagat multa lume intre noi, cu barfe si etc... dragostea a invins. Il iubesc foate mult si as face orice pentru el Eu am 16 ani, el 24. {Iubirea n-are nevoie varsta}! :*
Sunr impreuna cu un baiat care era in scoala cu mine in gimnaziu. Nu vorbeam, nu credeam ca voi fii chiar cu el. vara trecuta am inceput sa vorbim mai mult. si am iesit afara ..ma tinea in brate etc, iar dupa cateva zile ne-am sarutat, am ramas impreuna 2 lunii. am tinut la el foarte mult era un inceput de iubire. dar el nu simtea nimic pentru mine, era cu mine doar asa sa zic de plictiseala. cand mi am dat seama de toate astea tot ce a fost intre noi s-a terminat.
Dupa a inceput sa ma urasca ( asta s-a intamplat in iunie ). Nu am mai vorbit deloc. il dispretuiam dar totusi nu ii puteam dorii raul. In septembrie am inceput sa vorbim intamplator despre tot ce s-a intamplat. tot m a chemat pe afara. si ne-am impacat. toti prietenii imi spuneau ca va fi la fel, ca o sa sufar. a fost asa intr-un fel.
La 3 saptamani de cand eram impreuna a plecat intr-o excursie si acolo m-a inselat cu 2 fete. am aflat doar de una atunci si l-am iertat. dupa 1 sapt max m-a inselat cu inca una acasa la un prieten! nu am aflat pana aveam vreo 3 lunii. si atunci a inceput sa tina la mine si ell. cand am aflat am inceput sa fiu mai rece dar nu puteam sa ma despart de el pentru ceva din trecut. il iubeam. el credea ca o sa ma piarda. mi-a plans in fata, era disperat. Dar am trecut peste aceste greutati si acum ne iubim foarte mult vorbim tot timpul, stim totul unul despre altul, avem respect, iubire, tot ce trebuie intr-o relatie. Suntem de aproape 9 lunii impreuna si sper ca vom ramane toata viata pentru ca ne iubim neconditionat!
Sunt cu baiatu cu care parinti si nimeni din jurul meu nu ma lasau sa fiu. Avem deja 3 luni impreuna si abia acum o saptamana au acceptat sa il cunoasca pe el si familia lui. Acum toti imi dau dreptate este un baiat cuminte respectos si inteligent. Acum totul este ok. Ce li s-a parut lor ciudat este faptul ca am ales amn2 sa ne facem cate un tatoo identic. Ei ziceau ca ma invata la prostii ca ma corupe sa fac prostii si multe altele. Abia acum si-au dat seama ca este un baiat cuminte Acum parinti nostri au cazut de comun acord sa facem logodna ca totul sa fie bn...ne iubim si vom fi tot timpul impreuna
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: