Bravo..ai gusturi bune..in sf cineva care tine si cu noi)
.
Depinde..numa` ca mai rar baieti blonzi si frumosi. (doar ochii:X aia albastri [la majoritate ma refer. din cate cunosc eu])
Mi se vede poza la avatar? E cam mica oricum...eu am ochii negri
Paai. Nu, nu ti se vede poza la avatar. [IUUBESC OCHII NEGRI ..de ce m. a facut mama cu ochi verzi? :@] Referitor la raspuns. Eu ziceam de baietii blonzi pe care ii cunosc eu. adica majoritatea au ochi albastri.
Ok... mi-am pus poza la URL zi-mi te rog daca se vede
Aha. Desi nu iti vad ochii negrii:X. Si e ciudat. De ce iti faci poze cu telefonul` la incarcat?
) nu mai aveam baterie...razi de mine huh ?
Oarecum. Scuze asa sunt eu.
Reao
Rea? Probabil. Cui ii pasa pana la urma?
Cf? nai somn?
Mdaa. Stau aici. Ma joc cu prietena mea, lama. (nu, nu sunt emo). Tu ce faci?
Ai grija acolo eu ma plictisesc da' nu mi-e somn am baut cafea seara si acum, uite... te tin pe tine ocupata aici) ce va jucati voi acolo?
Incerc sa imi scriu numele pe burta. Da nu prea reusesc In fine, in afara de asta aud voci. Si ele se joaca cu minee. [te rog, sa nu crezi ca sunt asa tot timpul. Cand sunt obosita incep sa ma prostesc. Asa m. a facut mama ce sa. i faci?]
Scrie si numele meu am glumit ( pe la ore din astea ma apuca)) ) vb serios ai grija sa nu te tai...jocate altfel, nu cu lama...gasete altceva
Cica `ai grija sa nu te tai` . Off. Viata me.
) mda suna ciudat
Asta era si ideea.
Da-mi si tu idei ce sa fac?
Asculta niste piese. Da. te cu capu` de pereti. Trezeste. l pe vecinu`....Suna un nr la intamplare. Vorbesti pe mess daca ai cu cine. Gandeste. te ce cadou sa ii faci la pretena`ta. Mai zic?
De altadata nu te mai umfla de cafea.
Mai zi )))))
No stai. Nu te precipita. Am nevoie sa ma gandesc ca sa nu miroasa dupa aia a creier ars:P Uite un site interesant:P : http://www.matrimoniale.ro/. No pierde. ti vremea!
))) asta folosesti tu? crezi ca gasesc ceva la mine in oras? )
Glumeam ma. Am raspuns la unu` o intrebare `Caut fata nu stiu de care sa aiba nu stiu ce...blah blah blah ` vrajeala vrajeala. Si i.am sugerat site-ul asta mai stii... (cum dracul sa folosesc matrimoniale.ro scuza expresia)
Vezi...ai facut o fapta buna poate gaseste baiatu ce cauta
Nici acum nu tie somn?
Nu chiar... tie?
Oai.Eu cred ca ma duc peste 15 minute sa ma culc. Ca dupa ce ma pun in pat mai trag o tura de mesaje si numa` dupa aia dorm. Trebuia sa beau cafea si eu ca tine
Mersi ca ai stat sa ma asculti. Ce sa iti zic..vise zapacite!
Da... data viitoare asa sa faci, bei o cafea cand se intuneca) lasa k oricum ai pierdut vreamea ca mine pe TPU si pe mess))
Mersi la fel vise zapacite? hmmm ok si tie si sami povestesti nb :*
Bv ...ai gusturi bune cineva trebuie sa ii laude si pe ei
Da....nu m-am uitat niciodata ca ala e brunet sau blond... dar daca e frumos si ma indragostesc de el a patit-o!
Bravo... pune-i cu botu pe labe )))
Blonzi ce au? si ei pot avea ochi caprui)
AdyBoss09 întreabă:
theprettyreckeless întreabă: