| acadelecolorate a întrebat:

Fetelor:care vi se par cele mai nesuferite lucruri la un baiat?
baieti:care vi se par cele mai nesuferite lucruri la o fata?
pura curiozitate tongue

11 răspunsuri:
| beatrice9849 a răspuns:

Baiat:
>limbajul
>cand scuipa
Fata:
>fitele
>comportamentul

| skiziiskiz a răspuns:

Baiat:
-cand se uita dupa alte fete in timp ce are prietena
-cand isi minte prietena
-cand prefera baietii in locul iubitei
-cand inseala
-cand scuipa/injura
-cand se crede macho sau smecher
-cand se ia la bataie fara motiv

fete:
- cand barfesc
-cand au 2000 de fete
-cand sunt invidioase

| Annim a răspuns:

Hmm :
- urasc cind va aud vorbind : oooh ce frumusel e baiatul ala ohhh e asa simpatic vreau o poza, hell yeah m-as intilni cu el,,, Ok eu la fel sint frumos dar nu sufar sa aud aceste fraze ce-mi sparg timpanele
- urasc cind doriti sa fiti cu o treapta mai sus ca baietii, adresind injuraturi sau cuvinte jignitoare la adresa noastra stiind ca nu vo-m putea face nimic ca sa va inchidem gura necontrolata.
- nu sufar manipularile lingusitoare ale unei fete,,, ma scoate din sarite rau : ceva de genu cind te stringe in brate si-ti spune : imi faci poza aia la photoshop laughing? hai te roog -_-,, really pareti niste C*** cind faceti astfel
- Nu este chiar o problema dar imi diplace cind o fata vorbeste cu injuraturi, isi pierde feminitatea fie frumoasa sau urita.
- Nu suport cind insistati foarte indraznet la un baiat stiind ca nu aveti sanse, pareti foarte oribile.
------ CAM ATIT ------

| karryna1 a răspuns:

Baiat:
-limbajul
-acea impresie "sunt superior ei"
-tupeul nesimtit...
-cand inseala

Fata:
-fitele
-barfa
-tupeul acela de nesimtite.

| AndreyG a răspuns (pentru skiziiskiz):

Toate cele de mai de sus + la baieti dar si la fete : cand trec din relatie in relatie fara se le fi pasat de persoana cu care au fost impreuna si cand se cred prea tineri pentru o relatie serioasa. Si cand incearca sa fure prietena/prietenul unui apropiat.
+ la fete : cand sunt rautacioase pe fata cu alte fete. Nu-i frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,m-am saturat de felul de baieti care isi bat joc de o fata. Daca o iubesc,sa o respecte! Daca nu simt nimic pentru ea, sa nu o faca sa se simta prost! Si sa nu isi bata joc de fete, sa le faca sperante.Ok, inteleg ca oricine ar vrea o aventura cu o bunaciunelaughing, dar sa le spuna asta inainte sa le faca sperante si sa se trezeasca cu burta la gura sau mai stiu eu ce.Cam atat.

| amdr001 a răspuns:

Cele mai nesuferite lucruri la un baiat sunt:
cand se da la alta, cand el are deja prietena! cand incearca sa te cucereasca doar punandu'ti mana pe fund si pe sani phbbbbt... cand scuipa din 3 in 3 minute, cand se cred superiori fetelor, cand sunt si ei fitosi la randu lor ca cica is frumosi si isi spun masura sculelor lor de fata cu toata lumea, cand vorbesc urat, nu'mi place nici atunci cand o fata daca il adora pe unu, vrea neaparat sa fie cu el, ea e frumoasa, nu e fitoasa, se comporta frumos, tine la el, iar el ii zice ca nu vrea ca n'are chef! niste lucruri prostesti! sincer, si noi, fetele, avem multe defecte... da macar nu scuipam, nu rupem inimi, nu facem pe altii sa planga [decat sa fie un baiat prea bun si prea perfect ca sa planga dupa o fata]! baietii mereu vor de la fete cur mare, sani mari, sa fie frumoase, destepte, sa nu poarte ochelari, si ei nici macar muschi nu au! [ma refer la clasele 8-12 in general] apoi, mai deschid si ei ochii, si isi dau seama de unele lucruri, si devin mai ca lumeawinking cam atat laughing)

| elefantulmagic a răspuns:

-sa barfeasca
-sa isi dea aere si restul chesior care le fac

| derpiiiiiiiina a răspuns:

La un baiat cel mai tare ma enerveaza cind se comporta ca un copil la 18 ai sai.

| RemusAndrei a răspuns:

Fata:Fitele
Limbaj...

| CatzPopularity a răspuns:

Baieti:
-se gandesc numai la prostii
-fac pe desteptii
-scuipa pe tine(nu numai)
-te sacaie
-fac ce vor mereu
-vor sa fie mai buni decat noi
-cand te intreaba pe cine placi si nu te lasa in pace pana nu le dai un raspuns final (serios, la mine chiar se intampla)
Fete:
-barfesc in fata ta(si pe la spate)
-nu stiu toate sa tina un secret
- se imbraca "misto"
-rad de tine cum te imbraci
-vorbesc prea mult si nu vor sa asculte si parerea mea
-cand vorbesc la telefon cu ele si tot spun baliverne neinteresante(si in plus imi si consuma minutele pentru. ca zic:
N-am minute! Suna-ma tu!)