| meinteil a întrebat:

Fetelor,ce ati accepta pentru viitor un baiat cu salariul minim cu care ati incearca sa construiti amandoi un viitor este educat si cu caracter frumos si civilizat sau unul care are o situatie buna financiara si este cam plin de el, prost crescut si smecher cum isi spun ei ca sa nu aveti probleme pe viitor?
Intrebarea este strict de curiozitate.

22 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Ce intrebare stupida laughing majoritatea vor zice ca cel educat si cu bun simt.dar 99% s-ar duce dupa smecherul cu bani laughing ipocrizie totala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Purec):

Raspuns corect! Bravo

| RAY a răspuns:

Sasi raspunda partea mea feminima =daca acel baiat nu mar atrage din punct de vedere fizic degeaba ar avea o stare buna materiala, deci concluzia e ca inteligenta, comportamentul, situatia sociala nu creaza chimia aia, iubirea aia sti cand vezi pe cineva prima oara imi imaginez daca eram fata si il vedeam pe asta http://www.ziaruldeiasi.ro/app/gethumb.details.php?id=106010&w=640&h=480 nu ma interesa de banii lui, sa stii ca si femeilor le plac barbati frumosi ca unele se compromit cu cu aia care are banii nu inseamna ca le atrag ele tot viseaza la acel barbat frumos

| RAY a răspuns (pentru Purec):

Asta inseamna ca doar 10% din barbati au iubita restul sunt singuri

Răspuns utilizator avertizat
| Purec a răspuns (pentru RAY):

Asta inseamna doar ca cele care au de ales, aleg banii happy multe nu au de ales si se multumesc si cu baieti educati. iar 1% dintre fete..sunt cele rare...dar e greu sa si gasesti una.

| Staind a răspuns:

Nici eu nu m-as iubi cu un salariu minim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Purec):

Bine ca ai specificat, pentru ca mai exista 1% care vor alege prima varianta.

| RAY a răspuns (pentru Purec):

Wow deci e plina planeta asta de barbati singuri, fi serios arati bine fetele te plac, primul criteriu de selectie este aspectul fizic

| RAY a răspuns (pentru meinteil):

Degeaba ca nu sunt fata

Degeaba daca ele nu te plac degeaba le placi tu pe ele, intelege o data ca atractia e involuntara degeaba intrebi o fata asa ceva, ceea ce ne place nu stim

Nu, acum a vorbit frustrarea din tine, da-mi o poza cu tine demonstreaza-mi ca arati bine si ca nu isi gasesti iubita si atunci te cred, unele stau cu uni ca doar asta le atrage banii lor, problema noastra e ca noi vrem fete frumoase dar nu vedem cum aratam

| SG1995 a răspuns:

Când vorbim de o relație pe termen lung, o femeie se gândește viitor, deci nu se poate trăi decent cu salariu minim, în astfel de cazuri fie femeia alege rațional, fie se bagă ai ei și vă desparte.

| Necunoscut112 a răspuns:

Pe langa variantele date de tine, mai exista multe altele, precum: baiat si super inteligent, si cu bani (daca ai o educatie aleasa normal e sa tinzi si spre un job bun, nu te multumesti cu minimul pe economie). si tot asa. Daca ai bani nu inseamna neaparat ca esti un ghiolban needucat, nicidecum, asa cum nici daca n-ai bani, esti de o civilizatie si educatie extraordinara. Realitatea e ca oamenii inteligenti, cu scoli grele, au si bani dupa finalizarea lor. Restul care au bani din alte surse sunt exceptiile. Normalitatea e ca educatia sa iti aduca venituri cel putin decente.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Staind):

Bravo! Astia care nu sunt in stare de un job decent au pretentia la tine super frumoase, inteligente, cuminti si cu venituri ok. laughing

| DeeaMarry a răspuns:

Niciunul.
Daca eu sunt educata, am un caracter frumos si un salariu bun (ipotetic vorbind), de ce sa nu imi doresc un baiat care sa aiba aceleasi calitati?!

| Purec a răspuns (pentru Necunoscut112):

Inca crezi ca scoala este ceea ce iti trebuie ca sa ai bani? De acord ca educatia iti aduce si un posibil salar bunicel ( dar nu neaparat, gandeste-te la un profesor, un medic. nu poti spune ca au bani multi). In Romania, un salar bun ar fi in jur de 3500-4000 ron. Cati castiga atat? Care este procentul? Ai idee cati oameni din astia cu "scoli grele" muncesc de dimineata pana seara pe 2000 Ron? Asta in timp ce niste "baieti destepti" arunca banii aia intr-o seara prin cluburi? Poate ca tu ai niste valori morale ridicate, nu zic nu, exista persoane de acest gen. Cum spunea cine a mai sus... fizicul este primul criteriu. Daca nu arati bine fizic...banii, inteligenta pot compensa. daca esti si prost si fara bani si urat ori ramai singur, ori gasesti pe cineva asemeni tie

La fete e putin diferit, sunt cautate in mod special proaste dar care arata bine laughing

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Purec):

El zice de salariu minim, iar eu consider că dacă eşti aşa minunat ca bărbat, nu o să lucrezi pe minim pe economie. Femeile caută masculul alfa, iar acela nu e un muritor de foame şi chiar nu e vorba de materialism. Un bărbat cu bani e mai dorit de femei pentru că pare capabil în ochii acestora, si nu neapărat pentru a le întreţine. Chiar trebuie să ai nişte calităţi deosebite să răzbeşti în viaţă şi chiar dacă cel care face bani prin metode dubioase nu este demn de urmat, cu siguranţă nici cel care deşi e inteligent, dar nu face nimic pentru a-si depăşi condiţia, nu este. Cât despre medici, să nu îi plângem, oricum medicii sunt doriţi de femei.

| Carrie1 a răspuns:

Accepta pe unul care te face sa simti ca el e alesul si ca nu poti trai fara el....nu te uita la bani. Aia bogati si cu o parere extraordinara despre ei nu cred ca se vor multumi sa stea doar cu o singura fata...

| Lawliet14 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Barbatul care face bani e capabil sau barbatul care nu ajunge in varf prin coruptie si e citit?