Cele mai naspa relatii.Recomand tuturor sa nu se bage in asa ceva(nu ca as fi avut, dar zic si eu din experienta altora)
Buna,eu una cred in asa ceva pentru ca asa a inceput frumoasa mea relatie de dragoste, suntem de 4 ani impreuna si ne-am cunoscut pe internet, apoi ne vedeam doar 1 data pe luna chiar la 2 luni, insa ne-am axat pe 3 factori imporanti respect,incredere si iubire, totul merge bine si in situatia de fata, ne-am mutat impreuna.
Se spune ca " Ochii care nu se vad se uita'' dar nu este adevarat.Tocmai daca stai la distanta de persoana respectiva iti dai seama cat de mult o iubesti si ca ai nevoie de ea.Este ca un test.Mult succes:* [funda]
Eu una cred in ele. adica imi plac, ca sa zic asa. Tocmai cand crezi ca nu poti iubi o persoana care e la distanta de tine, atunci iti dai seama ca o poti iubi mai mult bafta
Si eu si prietena meah am patit asa.Ea i-a dat papucii dupa 2 ani de relatie la distanta(el in Suedia) si la mine s-a cam racit(el in Spania)...sincer,eu cred in chestiia aia cu "Ochii care nu se vad se uita"...il iubesc, dar ne'am distantiat.
Poti sa incerci, pentru ca e ceva minunat!
Succes si pupici!
Am trecut prin ASA ceva.e frumos... vorbeam non stop...dar acum suntem aproape si pot spune c pauza aceea chiar a ajutat.
KatiMe27 întreabă: