Groasa si lunga. Poate sa aiba si 40 cm daca nu stie sa o foloseasca degeaba.
Groasa si lunga, dar trebuie sa stie sa o foloseasca... Iar cm trebuie sa aiba intre 15 - 32 cm deocamdata pentru tine.Iti ajunge . Funda?
Cu toate ca ai adresat intrebarea fetelor am sa imi permit sa iti raspund si eu,
in timpul nostru nu se mai pune accent pe cat de frumos e baiatul pe cat se pune pe dotarea lui, aici eu cred ca se refera exclusiv la marimea si grosimea penisului, un baiat bine dotat ar avea intre 15-20 consider eu, dar sunt mai multi factori care demonstreaza ca il ai mare si degeaba, cum ar fi : ejaculeaza precoce, nu se afla in erectie 100%, cum zic si altii nu stie sa il foloseasca etc
consider ca nu marimea sau lungimea conteaza, ci doar si numai doar daca acel partener te satisface, gandeste-te ca sunt barbati cu o marime mai mica dar care te fac sa te urcii toti peretii de placere
De acord cu Tataru_Ionut_1991. Undeva intre 15 si 20, mai grosuta si sa stie ce sa faca in pat.Sunt multi care s lauda ca au diverse bijuterii in pantaloni una mai mare decat alta, dar nu e suficient.important e sa te simti bine sa nu doara dar nici sa nu o simti deloc.Acum depinde si de femeie si de cum are ea vaginul, ceea ce i se potriveste uneia nu e neaparat bun pentru alta.Preludiul sijocul sexual sunt deasemeni foarte importante, fara atmosfera corecta nu e bine niciodata.
Ce le mai stiti voi fetilor, e bun asa cum la lasat dumnezeu numai sa stie ce sa faca cu ea, sa te fereasca sfantu sa intalnesti unul ca mine si care nu stie ce si cum, praf te face
+1, respect; nu ca as avea o puta mica dar dpdv biolog asa este.
中华人民共和国 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: