anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,ce parere aveti de penisurile strambe? adica al meu e putin cocosat, si se scoala in jos asa..nu stiu cum sa explic..cam ca aici : http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/546/e245.png

dar daca incordez tare tare,se mai ridica putin

sunt virgin si mi-e frica sa nu rada fetele :(

Cei care zic ca e boala aia, nu e...nu ma doare, nu nimic!

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Citeste intreaga conversatie de aici, cu rabdare si vei sti ce ai de facut:

http://www.sfatulmedicului.ro/......rbat_32895

Nu ai nici un motiv sa-ti faci complexe, problema ta se poate rezolva.

| HunkMan a răspuns (pentru greece12):

Le-am citit mai demult p`astea, dar cum se poate rezolva. fara interventie chirurgicala

| HunkMan a răspuns (pentru greece12):

Le-am mai citit o data acum, care ar fi modalitatea?

| greece12 a răspuns (pentru HunkMan):

Nu cred ca ai citit, ai suficiente modalitati in materialul trimis.
Prima este consultul la medicul urolog.

| darrio2007 a răspuns:

Daca il folosesti cum trebuie si nu ai probleme cu partenera nu ar trebui sa iti faci probleme.Asta este problema ta cea mai mare?

| HunkMan a răspuns (pentru darrio2007):

Cam da..asta e complexul meu.

| darrio2007 a răspuns (pentru HunkMan):

Cred mai degraba ca este obsesie. Ceea ce este putin mai grav.

| AlexanderAdrian a răspuns:

1. nu toate penisurile sunt indreptate in sus si sune perfect normale. Am impresia ca oamenii care pretind asta nu s-au uitat la Animal Planet

2. Boala penisului curbat anormal de mult NU doare. Singura durere poate fi la penetrare, daca penisul e atat de curbat incat curbura e ca un fel de cot si la penetrare pateste indoituri ceea ce uneori poate duce la fracturi.

3. Curbura pe care o "descrii" prin acel desen NU este normala, poate provoca durere la penetrare, poti sa te aflii in imposibilitatea de a avea o viteza relativ normala a actului sexual, fetele...pot sa aiba o neplacere vizuala, desi ele pretind ca nu prea se uita la asa ceva, stii ele ingerii ingenuele, bla bla, ele se uita si prefera totusi un penis relativ aratos. Cred ca unele cu totul si cu totul lipsite de orice bun simt si cu IQ de broasca ar rade, nu in fata dar probabil ca ar glumi cu prietenele nu stiu... O fata normala la cap nu rade de asa ceva.

Mergi la medic si vezi ce-ti spune. Aceste curburi se rezolva chirurgical. Sau poate si prin alte metode insa curbura ta pare mult prea mare.

| SorinTudor a răspuns:

In erectie scrotul (capul) trebuie sa fie orientat in sus, daca la tine e in jos inseamna ca ai o problema sau nu ai erectie completa. Lasa masturbarea ca nu te ajuta

| HunkMan a răspuns (pentru SorinTudor):

Daca ma incordez tare, se mai indreapta.dar capul este in jos pentru ca am ata aia..oricum..nu fac nicio operatie oh go on nu ma risc

| darrio2007 a răspuns (pentru SorinTudor):

Mai invata ce este scrotul.Nu da raspunsuri aiurea.

| SorinTudor a răspuns (pentru HunkMan):

Nu e vorba ca daca te fortezi o sa isi revina la normal gandeste-te ce faci in momentul in care ajungi cu o fata in pat tot asa te fosrtezi sa fie cat de cat normal?

| SorinTudor a răspuns (pentru darrio2007):

Glandul, scuza-ma

| darrio2007 a răspuns (pentru SorinTudor):

Ok.Se mai intampla sa gresim.