In erectie scrotul (capul) trebuie sa fie orientat in sus, daca la tine e in jos inseamna ca ai o problema sau nu ai erectie completa. Lasa masturbarea ca nu te ajuta
Citeste intreaga conversatie de aici, cu rabdare si vei sti ce ai de facut:
http://www.sfatulmedicului.ro/......rbat_32895
Nu ai nici un motiv sa-ti faci complexe, problema ta se poate rezolva.
Daca ma incordez tare, se mai indreapta.dar capul este in jos pentru ca am ata aia..oricum..nu fac nicio operatie nu ma risc
Daca il folosesti cum trebuie si nu ai probleme cu partenera nu ar trebui sa iti faci probleme.Asta este problema ta cea mai mare?
1. nu toate penisurile sunt indreptate in sus si sune perfect normale. Am impresia ca oamenii care pretind asta nu s-au uitat la Animal Planet
2. Boala penisului curbat anormal de mult NU doare. Singura durere poate fi la penetrare, daca penisul e atat de curbat incat curbura e ca un fel de cot si la penetrare pateste indoituri ceea ce uneori poate duce la fracturi.
3. Curbura pe care o "descrii" prin acel desen NU este normala, poate provoca durere la penetrare, poti sa te aflii in imposibilitatea de a avea o viteza relativ normala a actului sexual, fetele...pot sa aiba o neplacere vizuala, desi ele pretind ca nu prea se uita la asa ceva, stii ele ingerii ingenuele, bla bla, ele se uita si prefera totusi un penis relativ aratos. Cred ca unele cu totul si cu totul lipsite de orice bun simt si cu IQ de broasca ar rade, nu in fata dar probabil ca ar glumi cu prietenele nu stiu... O fata normala la cap nu rade de asa ceva.
Mergi la medic si vezi ce-ti spune. Aceste curburi se rezolva chirurgical. Sau poate si prin alte metode insa curbura ta pare mult prea mare.
Nu e vorba ca daca te fortezi o sa isi revina la normal gandeste-te ce faci in momentul in care ajungi cu o fata in pat tot asa te fosrtezi sa fie cat de cat normal?
Cred mai degraba ca este obsesie. Ceea ce este putin mai grav.
Dei17MI întreabă:
Porchinatorul20000 întreabă: