Jur ca m-ai descris cuvant cu cuvant! Pai asa trebuie sa arate un barbat. Daca cineva te place trebuie sa te placa asa cum esti tu, natural. Am 20 de ani si nu mi-am dat niciodata o gaura pentru piercing, si nu mi-au placut niciodata stilurile alea vestimentare.
Ca si baiat, asta e opinia mea: Nu orice barbat e frumos "natural", insa orice barbat care se pune la punct (isi aranjeaza parul, se imbraca frumos, e spalat, ingrijit etc) e admirabil, nu conteaza daca e "homeless" sau director.
Dacă are și un vocabular decent, nu doar un aspect decent. Caracterul îl face pe om. Nu am mai văzut o astfel de persoană de mult timp, sincer.
Colegii mei se pensează, se dau cu strugurel transparent pentru buze crăpate, se parfumează cu parum dulce și puternic de mă ia tusea când îi miros, au freze foarte ciudate de pokemon, se îmbracă cu tricouri și bluze cu decolteu, nu spun că se rad și pe picioare... Unde sunt bărbații?
Doamne fereste, imi e rusine ca am acelasi gen cu oamenii aia, serios.
Una e sa te aranjezi putin una e sa stai 2 ore in fata oglinzii mai ceva ca o fata.
anonim_4396 întreabă:
intelectualul întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: