Parerea mea e ca numai curvele practica acest "sport", o femeie intreaga la minte si care se bazeaza doar pe dragoste-sex pentru a face un copil nu cred ca ar face asta.
Eu nu am nici o parere, fiecare face ce isi doreste...o viata avem si trebuie sa o traim din plin, asta insa conteaza mult de persoana care o ai alaturi...
Vezi ca am pus si eu intrebarea asta.Intra sa vezi ce au raspuns si la mine.Si ca sa iti dau si eu un raspuns:eu sunt de parere ca daca ai o relatie stabila si va iubiti nu are de ce sa iti fie scarba sa faci asta.Si Gabi87 are foarte mare dreptate
Daca este o relatie stabila, nimic scarbos sau nu stiu ce...Mie mi se pare un lucru normal, la fel ca si sexul oral primit.
Baieti, tineti si voi cont cui va adresati. Sunt multe fete de 12-14 ani care intra, ce raspunsuri asteptati? Si apoi, sexul oral se refera si la cel in care baiatul sta cu capul intre picioarele ei.
Fetelor, nu trebuie sa fii curva ca sa oferi si sa primesti placere de la barbatul iubit, eu cu logodnicul meu ne facem sex oral aproape intotdeauna, sau 69, si e super! Nu trebuie sa su** la tot orasul dar intr-o relatie e foarte bine sa incerci totul! Nu mai traim in secolul XV!
Pai nu prea sunt de acord. Dar gabi87 are dreptate. Si pana la urma e alegerea fiecarei fete sa faca ce vrea.
Este sarea si piperul al unei relatii absolut delicios, senzual cremos gustos te tzuc
SCARBOS, si am 19 ani nu 16 ani.Voi barbatii va simtit bine dar noi ce simtit? Cred ca nimic asa ca YAKSSS:-&
Pai ce sa zic fiecare fata are o parere dar cele care o fac fara suparare sunt curve o fata intreaga la mite nu ar faceo asa ca gabi87 nu tote or sa faca asa.De exemplu letti a dat un raspuns bun
E normal la tine în cap pentru oamenii fără frică de Dumnezeu niște oamenii normali într-o relație cu frică de Dumnezeu nu ar face așa ceva în veac de veac!
In sfârșit o femeie cu judecata sănătoasă și normală și cu morală la cap care știe să gândească normal cu acel cap și înțelept nu ca altele proaste și panarame așa trebuie o femeie cuminte și normală la cap să gândească aveți toată stima și respectul din partea mea!
anonim_4396 întreabă:
Doηηa întreabă:
Elenaaaaaa întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: