| Ex89 a întrebat:

Fetelor, ce va place cel mai mult la baieti inainte de a accepta o relatie? modul cum se imbraca, sa fie facut(musculos), comportamentul sau cum arata la fata, vreau sa imi spuneti care este cea mai importanta caracteristica iar apoi sa dati un procentaj la toate happy. Daca se poate sa raspunda fetele intre 18-22 ani big grin

Răspuns Câştigător
| XDeiutzaX a răspuns:

Cum se imbraca-10%(nu trebuie sa fiecel mai trendy, dar nici ultimul sarantoc)
musculos-29%(musculos este foarte importaant, in afara ca arata bine, este si puternic si ma poate apara, nu un fatalau)
comportamentul-45%(conteaza cel mai mult, nu pot sta cu un nesuferit)
fata-16%(sa fie frumusel, nu chiar top-model)

10 răspunsuri:
| Ex89 explică (pentru XDeiutzaX):

Mersi, incep sa invat sa nu fiu nesuferit big grin

| XDeiutzaX a răspuns (pentru Ex89):

Eh,orice baiat are farmecul lui aparte.Nu poti sa spui ca nu te place nimeni.Pentru toata lumea exista cineva care sa il placa. Daca ai caracterul pe care ti-l poti schimba fara efort vei fi placut de multe fete.Bafta! xoxo, XDeituzaX :*

| SunnyDay88 a răspuns:

Comportamentul (daca nu te deranjeaza ca am peste 22 de ani. poate ca e mai bine sa stii din experienta cuiva ca doar asta conteaza, restul... e doar ploaie de vara. este o vorba "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu").

| SimonaQs a răspuns:

Comportamentul 80%, fizicul 20 %

big grin :*

| Ex89 explică (pentru SimonaQs):

Sunt surprins sa vad ca pe nici o fata nu o prea intereseaza cum arata un baiat la fata big grin

| SimonaQs a răspuns (pentru Ex89):

Sunt mai ciudata ma refer in comparatie de celelalte fete. unele apreciaza doar banii... Ce BMW are sau mai stiu eu ce. Cum arata ce muschi ce stil. Daca are capul pe umeri si ma respecta. Nu vad ce m-ar mai interesa.

Ciudata nu as spune, cred ca asa ar trebui sa fie normal, :* happy

Multumesc esti un dragut big grin :*

Sunt mai "evil" (cred ca am scris bine) decat crezi >big grin

Fiecare cu calitatile si defectele lui laughing