Nu trebuie sa generalizezi, mai sunt si fete care nu se uita la bani!
si eu pot sa ma dau exemplu am prieten de 3 ani jumate si nu pot sa zic ca are nu stiu cati bani,poate ca am eu mai mult decat el! nu m-au interesat banii la un barbat niciodata! degeaba are bani daca nu stie sa se comporte si e un mitocan!
si ca sa raspund si la intrebare,eu nu am de ce sa ma mai uit la un baiat acum pentru ca am ce imi trebuie langa mine, dar sincer eu ma uitam la cum este imbracat pentru ca sunt obbsedata de imbracaminte si in ceea ce ma priveste pe mine, si am pretentii ca un baiat care iese cu mine sa fie imbracat cat de cat cum trebuie si ma mai uit la fund! nu imi plac baietii care au fundul bombat! aaa si mai imi plac baietii cu ochii asa ca si de chinezi:X:X
Portofelul plin, nu te ai prins, că altceva pe ele nu le interesează, ai bani ai femei, nu ai bani nu ai nimic, de ce toate fetele aleargă după fotbaliști, că ăia au bani, să le facă lor toate plăcerile, și mofturile, și cînd nu m ai au bani se cuplează cu altu care are.
In primul rand felul in care se prezinta,cum se comporta in timpul intalniri, cum ne priveste, sa nu sara din prima ca vrea sex cu ea, bine daca e curva atunci nu e nici o problema, trasaturile fizice, inteligenta, modul de a vb nevulgar, etc
In primul rand nu ma intreseaza portofelul lucrurile matereiare vin si trec, primul lucru al care ma uit e comportamentul sum se comporta cu prieteni si sa fie si putin aranjat
Chiar nu ma intereseaza cat de plin e portofelul! In primul rand prima data ma intereseaza caracterul lui, sa nu bea, sa nu fie vulgar sa nu isi bata joc de lumea din jur.In al 2-lea rand ma uit la ochi si in al 3-lea rand imbracamintea
Clar modul in care se comporta, cum vorbeste (si mai ales ce!) iar dupa aceea celelalte.
Flacau esti cam frustrat. Ai dat peste o pipita care era iti vroia banii si acum arunci cu generalizari asupra intregii categorii. Nu esti in masura sa dai sfaturi altora, fa bine si nu mai raspunde intrebarilor de aici.
Nu-ti plac baietii cu fund bombat Atunci i-ati un slabanog subnutrit care n-are ii numa oase si atarna pantalonii pe el. Doamne, cum sa-ti placa baietii aia )))
Sa inteleg ca te=ai simtit? si esti unul dintre baietii cu fundul booombat? eu nu am ziso ca pe o jignire ca sa te revolti asa,am zis pur si simplu ce imi place si ce nu, la fel cum ai putea sa zici si u ce vrei despre ceea ce iti place! gusturile nu se discuta!
si inca ceva, sunt barbati care au 80 de kg si nu au fundul bombat eu nu ma refeream la un fund mare ci la unu bombat, ceea ce e o diferenta scumpete! deci nu numai ""slabanog subnutrit care n-are ii numa oase si atarna pantalonii pe el "" poate sa nu aiba fundul bombat! in caz ca nu ai observat sunt si slabanogi bombati
asa ca inainte sa faci comentarii rautacioase citeste de doua ori si vezi cam ce am vrut sa zic!
o seara frumoasa sa ai!
-Sa fie mai inalt si mai mare [la ani]
-parul :X
-ochii
-hainele
-NU sunt obsedata de bani ca multe altele
-sa aiba bunul simt si simtul umorului
-sa fie curajos
-sa nu fie prea gras, dar nici schelet.
Cam asta imi place mie si majoritatea fetelor. Oricum nu toate au gusturile mele.Success!
Korb întreabă: