Da. Dar mare nu înseamnă neapărat și bun pentru o femeie. Totul e să se potrivească.
Vai de astea faci sufletul l-am dat naibii. și dacă e mică și jucăușă, vioaie ce are ))
Da, sufletul contează să fie cât mai mare.
Nu știu, n-am încercat niciuna ca să ajung la vreo concluzie.
A,ești neprihănită... Nice pai încearcă daca te iei după principii o sa ramai singura e la risc nu știu dacă o să găsești un băiat care o sa accepte așa ceva, poate da, poate nu. Live You life preety
Bărbat n-am cunoscut, dar fecioară nu mai sunt. Glumesc... încercam doar să adaptez cuvintele cuiva la mine.
Nu o să rămân singură...și chiar de-am presupune asta prin reducere la absurd, măcar o să fiu cu inima împăcată că nu am rănit inima Dumnezeului meu în acest fel. Măcar să lupt.
Eu sper sa ramai singura că așa meriti ai principii învechite din era neandertalianus :* și sper și să te viziteze câțiva șoareci la noapte
Eu sesizez că deja incepi și ale mele sa le adaptezi spui ce spui apoi vi cu glumesc ...mai Cristinus mai
Asa, trebuie sa ii arati calea cea dreapta
Pentru tine conteaza largimea,, pasaricii'' cand o penetrezi? Aceeasi chestie si la noi. Daca e minuscul, e o seara ratata, mai bine ma,, fac'' singura.
Love for all.
Andr3i1996 întreabă:
fgdgdfbdxfgnxfjnfdzfd întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: