anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,cum am putea sa scoatem curvele din viata iubitiilor nostri? de fiecare data apare una si -ti da dureri de cap, si culmea tot astea sunt mai cautate si,, apreciate pentru experienta"!

Răspuns Câştigător
| alexaalexandraa a răspuns:

Asta e cel mai trist, ca acest gen de fete sunt mai apreciate, se pare. Un lucru e cert, daca te iubea, nu ar fi aparut 'ea' in viata lui. Daca te iubeste, te respecta, te doreste langa el- nu te insala. Din respect pentru tine, renunta tu la el, pentru ca nu te merita. Imi pari acel gen de fata care iubeste cu sufletul si tot acest gen de fete sufera cel mai mult, din cauza ca intalnesc baietii nepotriviti( printre care ma regasesc si eu). Bafta multa. happy

31 răspunsuri:
| MotanuJmekerit a răspuns:

Pai ii cam greu sa le scoti pentru ca daca vrei sa le scoti trebuie sati iubesti iubitul enorm si pe pariu ca nu ii va mai trebui pe alta gandeste-te daca l-ai iubi enorm si el o va face la fel atuncia de ce iar mai trebui alta curva care ar profita de el... Deci daca vreti sa le scoateti pe curve din viata iubitilor, IUBITIVA IUBITUL FF MULT SI EL LE VA DA IGNOR LA CELELALTE. Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiBolos a răspuns:

Curvle = shop. Nu va ambalati ca nu cred ca barabatii de langa voi vor relatii cu curve.

| VadTot a răspuns:

Salut! Ce inseamna pentru tine o curva?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Sunt aproape sigura ca pentru ea cuvantul acela inseamna o femeia care i-a luat iubitul.Sau vrea sa faca asta.Nu sunt convinsa dar daca i-l ia ar trebui sa se gandeasca...nici macar nu era al ei.

Nu te mai gandi la astia care au alaturi asemenea fete...tot le parasesc ei odata si odata.E de distractie.sunt tineri, vorba lor: Daca nu acum atunci cand?! raised eyebrows
Rare persoanele care renunta la cur*e pentru una singura.Atunci exista dragoste dar trebuie sa iubesti cu toata fiinta ta.

| vrelian a răspuns:

Scuze ca intervin dar nu aveti ce face. daca aveti deja copii sa multumiti cerului ca ati facut un copil si ca barbatul mai sta cu voi. daca nu ati avea copil sigur v-ar fi lasat demult.iar daca nu aveti o sa va lase cit de curind.sinteti pe aproape aveti grija.nimic si nimeni nu va mai poate tine sa nu fiti lasate.de ce? pentru ca nu aveti ce iubitu vostru vrea, doreste etc.nu aveti si nici nu veti putea avea.ca sa va tineti un iubit si sa nu mearga la curve atunci va trebuie sa va gasiti unul pe masura voastra.adica unul cu care voi sa va potriviti.voi oare nu va intrebati de ce iubitu sotu etc merge la curve? ia intrebativa si intrebati si pe el.merge la curve pentru ca nu are acasa ceea ce el cauta si isi doreste de aia.iar unele dintre voi asa cum am zis ati avut noroc ca ati facut copii si ca el a vazut cam tirziu ce alegere a facut. apoi mai aveti noroc in cazul in care nu prea are bani sau o situatie ceva mai buna, pentru ca femeile adevarate adica curve in pat si gospodine au si alaea pretentii.si ca urmare barbatii vostri sau iubitii vosti au ales aceasta cale.iar daca vor continua sa stea cu voi este pentru cele aratate mai sus si atunci iar sinteti norocoase.dar de oprtit nu ii veti putea opri niciodata.stiu ca suna sec, direct si naspa dar asta este adevarul. sper sa nu ma injurati si sa sariti pe mine pentru ca v-am spus adevarul.mai degraba ar trebuie sa imi multumiti ca sint un barbat care va face sa intelegeti cum gindeste si ce face un barbat.cu alte cuvinte i-am cam tradat pe barbati.dar am vrut sa va raspund la intrebare doar.numai bine

| unknownn a răspuns:

Un barbat nu inseala daca primeste de la nevastasa tot ce-si doreste

| hotdesire a răspuns:

Fi asa cum vrea si n-o sa te mai insele. Folosesti cuvantul curva gresit. Orice baiat vrea sa aiba o curva in pat. Fi curva lui in pat si n-o sa mai ai probleme.

greece12
| greece12 a răspuns:

Cum am putea scoate "curvele" din viata iubitilor nostri?
Hm.
De ce le-ai permis sa intre,draga mea?
Nu-ti iubesti omul de langa tine? Nu e el tot ce e mai important in viata ta?
Atunci,de ce nu-i oferi ceea ce-si doreste?
El te iubeste,iti aduce flori,te saruta de o mie de ori pe zi,este umarul pe care poti sa plangi cand ti-ai rupt unghia sau s-a pierdut pisica, mananca ceea ce-i gatesti indiferent daca e ars, nesarat sau nu-i obisnuit cu pipote cu maioneza, poarta hainele spalate si calcate de tine chiar daca pantalonii au doua dungi si camasa are o pata care n-a iesit la spalat, iti raspunde de 10 ori pe zi la telefon si te suna tot de atatea ori, raspunde la mesajele tale nebune cu "te iubesc", te imbratiseaza in fata mamei lui si face dragoste cu tine chiar daca e lesinat de oboseala si la 2 noaptea pleaca in deplasare si trebuie sa prinda avionul!
El intelege de ce ai TU nevoie,tu de ce nu poti intelege ce ii trebuie lui?
Si,daca intelegi ce-i trebuie,de ce nu stii sa-i oferi?
Pentru ca toate avem aceleasi lucruri exact! Nici o diferenta!
Totul e sa stii ce doreste omul de langa tine si sa stii sa i-o oferi!
Nu-l toca la cap,nu-l innebuni,nu-l refuza,nu-l certa,nu-l jigni,nu-i rani orgoliul.
Poti?
Daca da,ai castigat.
Pentru ca un barbat totdeauna va cauta in alta parte ceea ce nu gaseste in casa lui.
Era la mama lui si vroia dragoste si sex,a cautat si te-a gasit pe tine.
Era langa tine si facuse orice sa-ti fie pe plac...dar nu-ti este,se pare ca tot nemultumita esti.
Se va duce si el la prima care-i va zambi si-i va promite multe dintr-o privire,pentru simplul motiv ca,cu o investitie minima(de sentimente si eforturi sa-i fie pe plac),va obtine avantaje maxime!
Daca ai intelepciunea sa intelegi ce ti-am spus,niciodata o "curva" nu-ti va mai da dureri de cap.
O relatie nu e vesnica,un om nu-ti apartine ca mana ta sau ochiul tau,e liber ca si tine,are dorinte,ciudatenii, tristeti si suparari.Le vei intelege, respecta si discuta, cautand solutii.
O relatie e ca o casa pe care o construiesc doi oameni.
Daca tu "uiti" sa pui caramida la timpul potrivit, zidul se va darama.Si,incet,incet,intreaga casa.
Nu cauta solutii radicale si nu-ti mai dori sa umbli cu un Kalashnikov in geanta.
Daca-ti iubesti partenerul, solutia e in tine, el deja o asteapta!
Dar daca intarzii, o va gasi in alta parte.

| eurynomus a răspuns:

Dragutza termenul de curva nu se refera la una care vrea sa ti sufle prietenul. Curva e una care umbla cu mai multi barbati de o data, asta ar fi un aspect. Daca ai avea un prieten in care sa ai incredere si care sa te iubeasca cu adevarat nu ti ai mai face probleme indiferent cate fete ar roii in jurul lui. Intelegi?!

| Seby90 a răspuns:

Cand o sa faci ce face aia nu o sa se mai duca la ea.

| mixxjim a răspuns:

Nu ai cum. In primul rand ca femeile sunt mai multe decat barbatii, deci intotdeauna va fi cineva care va incerca sa puna mana pe un mascul, indiferent daca e deja sau nu luat. In al doilea rand, barbatii prin structura lor nu sunt monogami, deci imposibil sa nu scape, macar o data, pe alaturi. SI in al treilea rand, sa stii ca si tu, la randul tau, o sa fii la un moment dat considerata "curva" de o alta femeie - viata e asa de plina de surprize... happy

| αlεxTzure a răspuns:

II dai lui ceva smene ca si cum l-ai iubi atunci no so mai placa9din propria experienta)

| Keith a răspuns:

Faza e ca aici nu e numai vina curvelor ca exista, aici e si vina barbatilor care vor sa le incalece scuza-ma de expresie.Un barbat sta langa o femeie, nu o inseala numai daca stie cum sa il tina langa ea si sa se mentina, faza e ca barbatul chiar daca inseala el tot la nevasta se intoarce, respect pentru ala care inseala si face in asa fel incat sa nu se afle niciodata.Curvele sunt cautate pentru ca barbatii vagabonzi si ei nu vor sa stea doar intr-o singura p...da, ei vor sa f.a cat mai multe, sa incerce alte experiente si ele sunt cautate pentru ca le place sa faca asta si ofera placere.Nu ii cataloghez pe toti facand la fel dar majoritatea asta fac.In concluzie nu putem scoate curvele din viata iubitilor nostri din pacate.

| CrazyTeenager a răspuns:

Capata si tu mai multa experienta laughing, ce e asa in neregula in ati trai viata? Gasesteti si tu unu, altul, pe langa iubitul tau, propune-i o relatie deschisa, daca stii ca si el mai iese cu una, alta.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Dacă o fată ţi-a luat iubitul spune-i ei curvă în faţă ci nu le face pe fete curve.
Dacă vrei poţi să o baţi, dar cel mai bine e să te înţelegi cu ea şi cu lumea în general că fiecare trăieşte pentru el ci nu pentru alţi.
Îmi pari simpatică şi mi-ai părea şi mai simpatică dacă nu ai mai pune întrebări aiurea.
Te-am pupat!
Pe curând!

| LolaLollita a răspuns:

Auzisem o data... Iubirea e ca iarba. O cresti, o ingrijesti, ai grija de ea. Apoi apare o vaca si strica totul.

| adrianamara a răspuns (pentru Keith):

Mda asa este

| adrianamara a răspuns (pentru LolaLollita):

Corect apare mereu o vaca care se preteaza la orice si mai lipseste iubitul de acasa...

| adrianamara a răspuns (pentru greece12):

Ai dreptate dar eu nu ma pretez la anumite lucruri pe care aia le face! Automat nu am experienta aleia din moment ce e e singurul barbat din viata mea!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru adrianamara):

Nu ai nevoie de experienta,el este cel care iti poate arata ce doreste, va fi incantat sa te invete.
Tu, vrei sa inveti?
Oricum, daca lucrurile au ajuns asa departe, mi-e teama ca si daca inveti ar putea fi in zadar.

| Trippy a răspuns:

Nu poti, barbatul e barbat si dupa el(si dupa mine) nu esti in masura sa etichetezi.

| PinkPanther a răspuns (pentru unknownn):

Si ce te faci cu aia de inseala din reflex sau doar ca sa isi demonstreze ca sunt macho?

| HonneOnna a răspuns:

Vorbeste cu acea peersoana, pentru ca si eu am un prieten care se da la iubita altui prieten si el nu zice nimic, doar imi spune mie cat e de ofticat, deci mai bine vorbesti cu toate acele "domnisoare" despre care spui si sa o rezolvi ca sa nu se ajunga la ceva mai rau..Succeshappy

| PinkPanther a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Daca barbatii nu ar fi interesati si ele si-ar vedea de treaba. De ce crezi ca doar "curvele" sunt de vina?
Cunosc o gramada de barbati insurati, care cum ies la o bere cu prietenii cum se pun pe agatat. In cazul asta acre e vinovatul, barbatul insurat care iese la agatat si nu ii spune fetei ca e insurat, sau fata care se lasa agatata ca poate i-se pare barbatul simpatic?

| adrianamara a răspuns (pentru PedoBarbie):

Nu am spus ca toate sunt, dar exista un procent destul de mare, iar cu bataia nici gand nu sunt cu scandalurile de fel.

| PedoBarbie a răspuns (pentru adrianamara):

Eu zic să fi pentru că e o lume rea.

Nu merita nimic din moment ce stie ca se afla pe locu 2 si -i place, nu ma cobor la nivelu ei!

| PedoBarbie a răspuns (pentru adrianamara):

Dacă nu vrei să o baţi şi nici să o pupi ce mai vrei de la noi?

De la tine? nimic!