anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,cum am putea sa scoatem curvele din viata iubitiilor nostri? de fiecare data apare una si -ti da dureri de cap, si culmea tot astea sunt mai cautate si,, apreciate pentru experienta"!

Răspuns Câştigător
| alexaalexandraa a răspuns:

Asta e cel mai trist, ca acest gen de fete sunt mai apreciate, se pare. Un lucru e cert, daca te iubea, nu ar fi aparut 'ea' in viata lui. Daca te iubeste, te respecta, te doreste langa el- nu te insala. Din respect pentru tine, renunta tu la el, pentru ca nu te merita. Imi pari acel gen de fata care iubeste cu sufletul si tot acest gen de fete sufera cel mai mult, din cauza ca intalnesc baietii nepotriviti( printre care ma regasesc si eu). Bafta multa. happy

31 răspunsuri:
| andreigroza19 a răspuns:

Daca asemenea persoane exista in viata iubitului dumneavoastra, inseamna ca acesta nu va iubeste cu adevarat sau nu este iubitul dumneavoastra sau dumneavoastra sunteti la fel ca si celelalte pentru el,de distractie. Daca intr-adevar va iubeste,nu va exista alta femeie in viata lui.

Inca ceva:am observat ca in zilele de azi foarte multe persoane nu scriu corect(nu din cauza ca se grabesc ci din cauza ca nu stiu cum se scrie)
Spre exemplu:insala-inseala; atuncia-atunci; sati-sa-ti; iar-i-ar...
Nu de alta dar sincer acum:in primul rand,folosim(majoritatea) tastatura EN USA, deci nu folosim diaclitice, in al doilea rand, cand raspunsul este citit, pot exista dificultati de citire sau intelegere a respectivului cuvant.
Nu va suparati pe mine(sau faceti-o, nu imi pasa) dar asta arata cat de involuati suntem. Ceea ce nu e bine.Nu toate persoanele stiu limbajul Messenger, si nici in societate nu se foloseste.Asa ca oameni buni:Cultivati-va si nu mai faceti greseli de genul acesta.Nu spun ca am observat asta, dar ce credeti ca ar spune alte persoane care va citesc raspunsurile?