Asa sunt ele , in ziua de azi trebuie sa tragi cu lunile de ele ceea ce nu inteleg ele ca nu le F**i odata si gata si-au facut impresiie proasta fata de lucru asta, urmeazami sfatu du-te la femeii ca. cu gagicile e greu pana le bagi in pat
Ce sa-ti dam? *** asta?
Pai tocmai pentru ca ai zis asta nu o sa-ti dea nimeni prea curand, nici nu meriti.
Cand o sa vorbesti mai frumos despre partenera ta, atunci dai semn ca o respecti si ca o meriti.
Pana atunci... pune'ti pofta'ncui.
Asa respecti tu o fata, mai nesimtitule? Vrei ***? Du-te pe centura.Acolo gasesti ce vrei.Dar sa ai si bani.Si sa nu te faci de ras daca nu te descurci cu ce ai in pantaloni.Ca o sa-ti returneze aia banii.
Tu stai cu o fata doar sa-ti dea P***A? Rusine! Putin respect meritam si noi.
Iti doresc din partea fetelor : Sa-ti cada P**A.Cine ma sustine?
Mda, ai dreptate, cand nu poti sa cuceresti un suflet cumperi un trup.
Praf topic man! Eu am 11 ani si ma amuz de voi.Sa intram in subiect... Fetele care tiau raspuns au si ele dreptate.Nu este politicos sa zici asa ceva.Stiu ca nu trebuie sa stiu de astea dar ma rog....Sunt cam mic.
Esti cam fraier.Sa-ti explic:
Ce crezi ca ele vor din prima?! Normal ca nu, mai intai trebuie sa vada cu cine fac, nu fac din prima ca doar nu-s curve. Daca tu vrei doar asta si nu o relatie du-te frate pe centura si gasesti acolo femei pe gustul tau
Sa iti spun cum sta treaba, fra. Fetele sunt foarte nehotarate, nu prea stiu ce vor, ele vor sa le dovedim ca nu le parasim dupa ce facem sex cu ele. Majoritatea considera ca daca faci sex cu ea e obligatoriu sa transformi relatia in ceva mult mai serios si pe parcurs sa urmeze logodna, maritis etc. Ele nu sunt ca noi, dispuse de one-night-stand sau doar aventuri, ele sunt mai sensibile si prea telenoveliste. Se uita la telenovele si au impresia ca tot ce zboara se mananca.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: