| AgainSoon a întrebat:

Fetelor, dacă v-ați afla la un eveniment iar acolo ați cunoaște un bărbat iar după un flirt între voi doi, tipul vă propune să mergeți la el în mașină ca să faceți sex... Ați accepta, dacă ați fi excitate iar tipul v-ar atrage? Ați mai avut experiențe asemănătoare vreodată; vă plac experiențele sexuale în mașini?

3 răspunsuri:
| Asuganni a răspuns:

Sincer daca eram eu in caz, nu aș accepta deoarece ne cunoastem de putin timp, chiar și la 3, 4 zile ar fi prea devreme pentru ca nu stiu multe despre persoana respectiva, nu ma pot culca cu oricine, poate as putea sa iau si o boala cu transmitere sexuala, mi-ar cade cerul peste mine!, ar trebui macar o luna ca sa aflu cat mai multe despre el. Daca este vorba despre tine, eu zic sa nu te increzi usor in oricine, sa incerci sa aflii mai multe despre persoana respectiva iar apoi, apoi! poate iesiti iar afara la un suc, si daca va potriviti sa faceti o relatie, o sa il cunosti mai bine si o poti face atunci. Întotdeauna trebuie sa ai grija cu cine te bagi si la sanatatea ta. Asta a fost parerea mea, a ta poate este alta, Te pup :* bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Asuganni):

Nu te obosit deoarece are zeci de intrebãri asa, doar formulate altfel laughing

| Elyiela a răspuns:

Nu.