Odata ce acel baiat este respectuos, fiindca asta conteaza mai mult decat aspectul fizic, eu zic ca nu are nimic daca inca este virgin. Daca vrei sa ai o relatie cu el si mai incolo vreti sa deveniti intimi..este foarte bine pentru ca va descoperiti unul pe altul chiar daca nu aveti experienta. Cu timpul o sa fie din ce in ce mai bine.
Un tip care arată bine și este educat și respectuos nu e virgin la 23 de ani. Zic și eu.
Dar dacă totuși ar fi așa, răspunsul e nu. Nici o fată n-ar exclude o posibilă relație cu el. (deci da)
Dar pe lângă calitățile de mai sus mai ai nevoie de multe altele.
Salut.
Mam a fi virgin nu este o rusine sincer, nu baga lumea rea in seama, eu ca fata as repecta asa un baiat ca tine sincer
Da, tipul pe care il plac are 20 de ani si e virgin, deci e ok
de ce? pentru ca nu am nici un motiv sa nu vreau o relatie cu el, bineinteles daca are si alte calitati si il plac
Da, as dori o relatie cu el. Ca este virgin nu este un defect sau ceva pentru care sa nu iti doresti o relatie cu el. Conteaza cum se comporta cu o fata si in societate. Vezi partea buna, daca ai o relatie cu el stii ca e doar al tau si ca nu a mai fost cu altele.
Eu urasc si simplul fapt ca stiu persoana de care imi place amai sarutat si alte fete, urasc asta.
Da pentru ca asta inseamna ca baiatul e cumsecade si nu se uita numai dupa fundul fetelor...
M-as intalni eu cu tine daca ai fi fata. Bineinteles ca oamenii de nimic vor rade de tine!
Nu,pentru că în timp o să capete prea multă încredere în el şi o să-şi bată joc. Timpul schimbă oamenii.
Există, totuşi un da, un procent de 30% în care el poate să rămână şi mai departe drăguţ, dar e mare riscul.
Mutubal întreabă: