Personal n-am folosit niciodata replica asta, dar in legatura cu situatia tovarasului tau: daca tipa chiar parea serioasa cand a spus asta, sa o lase in pace, cel mai probabil nu vrea nimic cu el.
E foarte simplu. Unele vor sa fie abordate de baieti, iar altele pur si simplu nu vor sa fie oaia neagra a grupului (singura care isi aduce prietenul/iubitul la o iesire cu fetele).
Fata cu care urma sa iasa prietenul tau ori voia sa si-l ia pe acesta de pe cap, ori voia sa il impinga de la spate sa faca urmatorul pas (atragandu-i atentia ca daca mai sta mult pe ganduri o sa i-o ia altul inainte). Prietenul tau ar fi trebuit sa isi dea seama care dintre variantele astea e mai plauzibila.
Nu are la ce sa stea pe ganduri Deea, sunt sigur ca nu ai citit bine ceea ce am scris: Ei trebuia sa se vada pentru prima data Sambata asta, nu s-au vazut niciodata pana acum, de unde ideea ca "daca mai sta mult pe ganduri"? Cine statea pe ganduri? Daca ai fi citit atenta ai fi inteles ca chiar el i-a spus ei - "Hei, dar de ce sa iesi doar cu fetele, hai ca vin si eu cu voi si ne vedem si in seara asta" iar ea a spus "Nu ca iesim doar ca fetele" deci cine sta pe ganduri si unde?
Daca ele vor sa fie abordate, atunci de ce atunci cand le abordam noi baietii prin oras, spun ca "noi am iesit ca fetele, asta seara, nu vrem sa cunoastem baieti" si asta nu mi s-a intmplat doar o data si nu numai mie, mereu cand vad o gasca de fete, asta este raspunsul lor.
Intr-adevar, mi-a scapat cuvantul "prima". Inseamna ca ramane prima varianta, adica tipa nu era prea interesata de prietenul tau.
Referitor la ultima intrebare a ta, probabil ca unele chiar nu vor sa fie abordate de baieti atunci cand iasa cu prietenele, iar altele vor, insa nu se simt suficient de atrase de baiatul care le abordeaza.
Depinde de fata.
Unele sunt interesate mai mult de lucruri scumpe, altele de fizic, iar altele de intelect.
Si ce te astepti sa gasesti in cluburi? Vreo intelectuala in cautare de un baiat potrivit pentru a purta o conversatie legata de nemurirea sufletului?
Prin cluburi isi petrec timpul doar o anumita categorie de femei, cunoscute pentru tendinta de a socializa cu barbati instariti al caror hobby este cu precadere mersul la sala.
Personal, sunt atrasa de barbatii cu cel putin 10 cm mai inalti decat mine, cu un fizic placut (astea se vad mai intai, nu ai ce face), neaparat sa studieze sau sa fi terminat o facultate, cu un limbaj demn de un domn (prin care sa se observe ca nu degeaba are studii). Nu ma intereseaza cati bani are familia sa, ma intereseaza cati e capabil sa castige prin munca sa proprie, pe cai legale. Trebuie sa aiba un simt al umorului fin si sa fie inteligent. Dar eu sunt destul de pretentioasa.
Normal ca nu, eu nici nu am adus in discutie clubul, pentru ca este o locatie pe care nu o frecventez, atat din lipsa de bani cat si de indisponibilitatea pe timp de noapte, eu de obicei interactionez cu fete pe facebook, pe la plaja, prin parc, cafenea, orice loc public care nu imi necesita, cum spuneam mai sus, sa umblu noaptea, dar da, am avut ocazii destule in care am mers si in cluburi. Tocmai am creeat o noua intrebare pe subiectul acesta cu cluburile
anonim_4396 întreabă: