Marea problema este ca varsta lui e cam dificila...inca nu stie ce vrea si poate sa aiba impresia ca e mai bine sa se uite in jur decat intr-un singur loc.E cam greu sa il faci sa se razgandeasca in astfel de momente, dar trebuie sa il intelegi.Comporta-te normal, acorda-i atentie dar nu il sufoca, arata-i ca il iubesti ar acordai o perioada putina libertate.Si eu sunt cu un baiat mai mic si am avut si eu impresia asta la un moment dat, dar am facut ce am spus mai sus si a devenit singur mai iubitor din nou. Sper sa te ajute si pe tine sfaturile mele! Sa fiti fericiti!
Sau dus vremurile cand fetele dateau importanta acestui gest, azi daca ai bmw sa vezi cum fug dupa tine si daca esti si frumos
Gestul pe care l-a facut este, intr-adevar unul frumos, presupun ca oricarei fete i-ar plăcea ca un băiat sa facă asta, indiferent daca este mai mic sau mai mare ca vârstă.
Varsta lui contează aici in toata povestea asta, dar nu numai asta îl definește, ci si felul lui de a se comporta, aici nu ma pot pronunta pentru ca tu îl cunosti.
Sfatul meu este sa intri in vorba cu el, si sa îi arăți ca esti interesată, altceva nu ai ce face.
Nu vreau sa fiu rau dar o relatie in care fata este mai mare e cam...ciudata. Ex : Fata 50 baiatul 39.am vazut. Tipu e fraier
E frumos si flatant gestul, mai ales daca il placi si tu. Ce ai facut de si-a pierdut interesul deja?!
Is persoana masculina nu feminina chestia cu interesul am exagerat cu mesajele si sacaitul si de aceia am facut aceasta poveste sa vad daca merita si ii castig totodata interesul fata de mine prin acel trandafir/dar
Dar nu e o relatie de viitor. Cel putin ea te va manipula cum isi doreste, odata ce si-a pierdut interesul, isi va pierde si respectul in timp. Gandeste-te, e mai mare decat tine si s-ar putea ca o tipa de genul sa te lase cu un gust amar datorita experientei pe care o are deja!
Pai si cum as putea sa fac sa ii recapat interesul fata de mine adica na poate s-a enervat sa o tot o bateam la cap cu mesajele sldar as vrea sa fac ceva sa ii pot recastiga interesul si nu ii o fata care sa profite crede-ma ca am facut eu un experiment sa zicem si nu ii deci ma poti ajuta cu un sfat?
Ce dumnezue faci fetita cu un copilas de 17 ani?
Chiar nu ai gasit unul de varsta ta?
Sa inteleg ca tu esti una din aia ce suge **** la fiecare care iti da 100 de lei? Sau care se multumeste cu un inel mare din aur pe deget? Nu toata lumea e asa ca tine