| elasexygagica a întrebat:

Fetelor, iubitii vostri sunt mandrii de prestatia voastra in pat? cat de activa si palpitanta este viata voastra sexuala?

15 răspunsuri:
| Ina93 a răspuns:

Pana la urma ori ce baiat aprecia fata cum este "la pat"
ca daca nu i-ar placea nu sar mai culca cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe noi, pe noi baietii de ce nu ne intrebi daca suntem multumiti de ce prestati voi in pat, pa sub pat, pe frigider, masina de spalat etc., de ce nu intrebi? ca ma si enervezi acum

| MissDyDee a răspuns:

Dar tu cati ani ai don'shoara de pui asa intrebari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MissDyDee):

nici nu sti ce-i poate capul, e utilizatoare vechewinking

| MissDyDee a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate sa fie utilizatoare veche dar ma intereseaza cati ani are. daca e vreun miez de 15 16 ani se explica intrebarea!oh go on

anonim_4396

nu, are destui sa stie cu ce se maninca sexu laughing daca ma intelegi

Inteleg..si daca are destui si stie cu ce se mananca la ce vine sa ne intrebe pe noi asa stupizenii? daca e multumit de prestatia mea in pat..pai la ce **** mea mai statea cu mine daca nu era multumit? ..era demult dus la curve! ...doamne ce oameni.tu chiar poti sa o intelegi?!

anonim_4396

linisteste-te, o sa te inveti cu ea, asa e omul cand nu are ce face, din plictiseala o arde-n veselie pe site-uri de socializare, mai destinde atmosfera, tu crezi ca ea e singura care intraba asa ceva, ala cu marirea penisului... ce crezi depre el?

Aolo lasa.ma ca am mai gasit unu acu sa'i dau in cap si alta nu!"cati cm poate sa aiba O castravete uman! ..ma cum sa zici asa ceva? ..sau mai e unu ca e si el la scoala generala si ca scoala il capiaza il tampeste si ca a inghitit un sfert de creta pisata ca sa se imbolnaveasca si sa nu se mai duca la scoala...copii cu mintea-n colturi in pnm...oh go on..si despre ala al tau ce sa mai zi..mai era unu azi la dragoste si sex pe la 12 si ceva ca are 13 ani si ca el cauta o bunaciune sa **** cine se ofera!?! wtf!

anonim_4396

laughing uita-te la ultima intrebare postata de mine, aaaah, nu mai cauta ca nu mi-au postat nimic crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ela, nu-i mai fa sa fie mandrii... fa-i sa fie speriati laughing
Sau macar rusinati de ce carpe sunt, daca intelegi ce vreau sa zic... porcii astia de barbati nu merita sa se simta mandrii, ca si-o iau in cap laughing

| alin567 a răspuns:

rolling on the floor

| Abcfunny a răspuns:

Elasexygagica is back happy

| dyana18 a răspuns:

rolling on the floor)

| IoanameYoYo a răspuns:

E mutlumit. Facem de 3 ori pe saptamana. Incercam lucuri noi.