Iti dai seama ca le place, altfel calugarii erau la mare cautare. Dar totul are o limita.
Depinde. Ii permit doar prietenului meu sa fie mai pervers cu mine, dar toate in limita bunului simt.
In limita bunului simt, da. Pana la urma trebuie sa traiesti viata, nu sa treci pe langa ea.
Perversiunile nu fac casa buna cu relatia serioasa, cu relatia de durata;
Nu poţi face experimente cu viaţa ta, decât, dacă îţi doreşti cu tot dinadinsul eşecul total!
Nimeni nu cred că doreşte aruncarea în aer a familiei sale prezente sau viitoare!
Este un lucru împotriva firii, prin care omul parcă vrea într-adins să destabilizeze natura lucrurilor, să răstoarne valorile, să caute o altă grilă de priorităţi, alta pe care Creatorul a aşezat-o în cadrul relaţiilor interumane dintre bărbat şi femeie, a celor din cadrul familiei.
Tu din ce pestera ai mai aparut, neanderthalule?
"Neanderthalule"? :-)))
Iar tu, specie emacipată, ce crezi că s-a schimbat dragă?
- Capriciile viciului s-a schimbat, în schimb CERINŢELE INTEGRITĂŢI FAMILIEI au ramas ACELEAŞI!
Iar schimbarea acelor capricii (fluturii din capul desfrânaţilor libertini) automat că se repercutează în altceva: creşterea de cel puţin 10 ori a numărului DIVORŢURILOR!
Gafa aceasta, că "noi ne-am emancipat", ei c****, nu se putea să nu aibă repercursiuni CONCRETE!
- Căsătoria este scopul. Căsătoria urmează doar peste câtiva ani. Casatoria înseamnă muncă, căsătoria e dură, căsătoria cere sacrificii, cere integritate. Oare ce i-a făcut pe unii să creadă începând cu anii "80 că sexul e gratis, că nu ar fi mare lucru, că pot să se culce cu cine vor şi... într-o zi să îşi pună o rochie albă sau un costum şi zâna magică a disciplinei va da nişte praf magic peste ei... şi atunci, vor putea să controleze ceea ce nu a încercat niciodată să controleze. Ar merge? Categoric Nu!
- Multe cupluri au experimentat durerea infidelităţii şi a adulterului. Se pot vedea peste tot familii rupte pentru că cineva nu a avut control! Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea. Respectul şi integritatea pe care le arăţi faţă de tine este un indicator foarte bun a ceea ce se poate aştepta mai tarziu...
Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea.
Depinde... exista o mare diferenta intre a fi pervers ai a fi marlan[nesimtit]!
Nu prea... Fiecare cu gustul ei, dar sincer mie nu-mi plac acei nesimtiti care imi dau palme peste fund. -_-
Nu-mi vine sa cred! Cate raspunsuri a primit intrebarea asta! Credeam ca va fi respinsa si ca voi fii suspendat
Toate zic ca nu, dar cand da de unu, le pune capac. numai la el se gandeste
Sa fim seriosi...
cocomero întreabă:
anonim_4396 întreabă: