anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor le plac perversii? Astept raspunsuri si de la fete!

Răspuns Câştigător
| AllePuffu a răspuns:

Nu strica daca e un pic pervers cand trebuielaughing

15 răspunsuri:
| Painkeeper a răspuns:

Nu prea... Fiecare cu gustul ei, dar sincer mie nu-mi plac acei nesimtiti care imi dau palme peste fund. -_-

| NickName01 a răspuns:

Perversiunile nu fac casa buna cu relatia serioasa, cu relatia de durata;

Nu poţi face experimente cu viaţa ta, decât, dacă îţi doreşti cu tot dinadinsul eşecul total!
Nimeni nu cred că doreşte aruncarea în aer a familiei sale prezente sau viitoare!

Este un lucru împotriva firii, prin care omul parcă vrea într-adins să destabilizeze natura lucrurilor, să răstoarne valorile, să caute o altă grilă de priorităţi, alta pe care Creatorul a aşezat-o în cadrul relaţiilor interumane dintre bărbat şi femeie, a celor din cadrul familiei.

| Enanita a răspuns:

Buna!

Nu!

Pa-pa!

| MissmysteriousS a răspuns:

In limita bunului simt, da. Pana la urma trebuie sa traiesti viata, nu sa treci pe langa ea.

| Lina1993 a răspuns:

Depinde. Ii permit doar prietenului meu sa fie mai pervers cu mine, dar toate in limita bunului simt.

| Eviix a răspuns:

Nu!

| aimspeşăl a răspuns:

Depinde... exista o mare diferenta intre a fi pervers ai a fi marlan[nesimtit]!

| Cinneeeevaaaaa a răspuns:

Da, dar exista o limita.

| Ionut19CT a răspuns:

Toate zic ca nu, dar cand da de unu, le pune capac. numai la el se gandeste laughing
Sa fim seriosi... happy

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Iti dai seama ca le place, altfel calugarii erau la mare cautare. Dar totul are o limita.

| igrek a răspuns:

Perverșii, nu libidinoșii...

| CoquineNoire a răspuns (pentru NickName01):

Tu din ce pestera ai mai aparut, neanderthalule?

| xZeRo a răspuns:

Nu-mi vine sa cred! Cate raspunsuri a primit intrebarea asta! Credeam ca va fi respinsa si ca voi fii suspendat laughing

| NickName01 a răspuns (pentru CoquineNoire):

"Neanderthalule"? :-)))
Iar tu, specie emacipată, ce crezi că s-a schimbat dragă?

- Capriciile viciului s-a schimbat, în schimb CERINŢELE INTEGRITĂŢI FAMILIEI au ramas ACELEAŞI! sad

Iar schimbarea acelor capricii (fluturii din capul desfrânaţilor libertini) automat că se repercutează în altceva: creşterea de cel puţin 10 ori a numărului DIVORŢURILOR!
Gafa aceasta, că "noi ne-am emancipat", ei c****, nu se putea să nu aibă repercursiuni CONCRETE!

| NickName01 a răspuns (pentru NickName01):

- Căsătoria este scopul. Căsătoria urmează doar peste câtiva ani. Casatoria înseamnă muncă, căsătoria e dură, căsătoria cere sacrificii, cere integritate. Oare ce i-a făcut pe unii să creadă începând cu anii "80 că sexul e gratis, că nu ar fi mare lucru, că pot să se culce cu cine vor şi... într-o zi să îşi pună o rochie albă sau un costum şi zâna magică a disciplinei va da nişte praf magic peste ei... şi atunci, vor putea să controleze ceea ce nu a încercat niciodată să controleze. Ar merge? Categoric Nu!

- Multe cupluri au experimentat durerea infidelităţii şi a adulterului. Se pot vedea peste tot familii rupte pentru că cineva nu a avut control! Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea. Respectul şi integritatea pe care le arăţi faţă de tine este un indicator foarte bun a ceea ce se poate aştepta mai tarziu...

Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea.