Fetele sunt oameni și oamenii au instinctul de-a face sex. Fetelor le place să se masturbeze și place să facă sex. Poate unele fete nu vor să se masturbeze și nu vor să facă sex. Ca și în cazul băieților care nu vor să se masturbeze și nu vor să facă sex, asta e OK. Fetele nu „trebuie" să facă nimic, fetele fac sex numai când/cu cine/dacă vor ele. Dacă un băiat forțează o fată să facă sex, asta se numește viol. Dacă un băiat pune presiune pe o fată să facă sex cu el, asta se numește că nu este un tip OK. Mai e ceva: unele fete pot cu mai greu să fie deschise despre sex pentru că în societate funcționează o dublă morală care este injustă. Adică despre o fată care este activă sexual se spune că e curvă, despre un băiat care este activ sexual se spune că e un campion. Din cauza asta, unor fete le este teamă să își exprime dorințele sau să fie sexuale - fiindcă în loc să vadă asta ca fiind ceva normal, lumea din jurul lor le-ar privi cu ochi răi.
Bineinteles,atat femeia cat si barbatul au dorinta de a face sex."Adica trebuie nu vor?", daca te referi la faptul ca se simt nevoite sau fortate?, imi pare rau nu sunt in masura sa raspund la aceasta intrebare ^^, probabil o fata/femeie ti-ar da un raspuns mai elocvent ^^
Nu stiu, am auzit ca simt ele nevoia sa faca! organismul cere
Si femeile si barbatii simt nevoia sa faca sex, ba chiar sex pentru sex fara obligatii, da da chiar si femeile simt asta, ei dar la ele intervine psihicul care se transforma in tot felul de fite si balarii
Doamne. Pui niste intrebari stupide.
Atat femeia cat si barbatul sunt mamnifere, iar mamniferele au aceleasi nevoi in mod egal, doar ca femeile tin sa ascunda aceasta dorinta, nu ma intreba de ce, nu stiu. Ideea e ca si ele vor, la fel de mult ca barbatii, doar ca noi (barbatii) avem un instinct primitiv si daca s-ar putea am stata toata ziua "calare". Sper ca te-am lamurit.
Barbatii si femeile simt aceasta nevoie, de a face dragoste si da, le place dragostea, mult, poate chiar mai mult decat iti place tie.
Si fetele vor, dar trebuie sa stii cum sa o faci sa se simta in siguranta. Sa vorbesti cu ea despre asta. Daca nu e pregatita, sa o astepti... daca vede ca ii dai aceasta incredere. va fi nerabdatoare sa o faca cu tine. (depinde si de ani). Funda?
Sunt toate degetele la fel la mana? unele simt, altele nu simt asa mult, suntem complexi diferiti in alegeri, e pacat sa generalizam ceva
Andreas96 întreabă:
xPartyStart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
emiliancftepup întreabă: