Faptul ca esti "foarte draguta" nu-ti garanteaza nimic.
Imbogateste-ti mintea,draga mea,corpul nu este decat o vaza goala daca nu e impodobita cu florile cunoasterii.
O fata frumoasa si proasta e un spectacol jalnic,o fata frumoasa si inteligenta e ca o opera de arta miscatoare,toti si-o doresc.
Hotaraste ce vrei in viata ta si nu te grabi la "dragoste", las-o sa vina la timpul ei, iti intra ca un hot in suflet, ti-l ia pe tot si pleaca noaptea ca un talhar lasandu-te pustie!
Nu te grabi, nu pierzi nimic.
"Cine isi face multi prieteni, ii face spre nenorocirea lui..." (Proverbe.18:24)
"...Dar este un prieten care tine mai mult la tine decat un frate. -" (Proverbe.18:24) Pe acest prieten asteapta-l pana cand vei deveni o femeie matura.
Ți-aș spune că ești nesătulă dar având în vedere greutatea ta, ne gândim că nu ai mai mult de 12, 13 ani.
Ce-ți trebuie ție mai mulți băieți mă mamă?!
38Kg si ai undeva pe la 8-11 ani nu?
Invata la romana ( sa-ti dezvolti vocabularul) si matematica. Baietilor nu le plac cele irationale.
Vrei să impresionezi, vrei mă, vrei...
Ești încă mică, vei crește și vei înțelege ce e important în viață, nu să manipulezi băieții. La vârsta asta ocupă-te de autorealizare pe plan intelectual mai ales ca apoi, prin ea, să atragi un băiat bun, de calitate, cu interese comune. La ce bun mult și prost?
38 kg? Du-te la medic ( vorbesc serios )... Eu la 1, 70 am 56 kg si sunt slabuta...
Ce spui de un "va rog frumos "? nu poti sa te multumesti cu unul? da ce? faci colectie? mai lasa si pentru altele!
Nu te complexa in privinta la kg.Si eu am 17 ani si am 38 de kg.Eu nu ma complexez deloc.Am o persoana iubita, care ma iubeste si ma apreciaza asa cum sunt. Avem impreuna 1, 6 luni impreuna si ne iubim foarte mult! Succes ingerasul meu.
Biancutsa întreabă:
Anonima17191 întreabă: