Stai liniștită nuți pierde virginintatea plus dacă ești țiganca de a mea ca eu sunt virgin la 19 ani nu cas urat dar mna in fine nu mă grăbesc dar tu ești cea din poză asta mă întreb de 2 sau 3 zile
Daca vrei o relatie frumoasa, poti sa mai astepti sau macar sa fii cu un baiat ok, nu cu orice specimen. Faptul ca majoritatea alearga dupa sex si dupa cocalarisme, nu inseamna ca este ceva normal.
Pot sa te intreb ceva -> descrie-ne si noua barbatul perfect in opinia ta care e demn sa iti ia virginitatea?
La fel ca la ultima ta intrebare... o sa dai de baiatul potrivit la momentul potrivit. Nu este nicio problema. Nu face asa mare caz din asta
Nu auzi ce zice ca ii plac baietii ''buni'' nu aia interlopi sau tigani
Trollezi pe acelasi subiect ca acum cateva zile. E bine ca se gasesc persoane care cred ce relatezi pe-aici.
Stai așa, că-mi dă cu virgulă: cum ești virgină dacă https://www.tpu.ro/......-o-durere/
?!?
Te încurajez să nu faci sex decât cu viitorul tău soț, eu am fost virgină la 23 de ani cand m-am căsătorit și soțul meu 24 de ani, felicitări că ești virgină. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a-l dărui doar partenerului de căsătorie.
Deja ma simt amenintat... si virgina si periculoasa ce sa mai.
Nu-s "viata" nimanui iar pentru cultura ta generala limbajul trebuie adaptat conform regulilor pe care site-ul le are mentionate undeva in partea de jos a paginii indiferent de cum ti se adreseaza alte persoane. Dar este evidenta lipsa bunului simt la tine asa ca eu nu am nicio putere sa iau decizii asupra postarilor tale de tip trolling pe site.
Tic-tac
Tic-tac
tic-tac
Tic-tac
tic-tac
...a mai trecut un an prin noi; a fost si soare, au fost si ploi.
Tu decizi cum iti traiesti viata, daca iesi la o plimbare si in ploaie sau astepti mereu soarele.
Dar viata trece...
Tic-tac
tic-tac
Mutubal întreabă: