| TonyRoMan a întrebat:

Fetelor,stiti ca uneori cand va enerveaza un baiat,sau ca va vine voua chefu',dati unui baiat in testicule,cum v-ati simtit,eu am patit asa ceva de curand,pentru ca cica am suparat o fata,ca i-am zis ca e fitoasa,ca daca zici ca e desteapta,ea iti zice,"Vezi ca recunosti,idiot nemernic"Mda,stupid...
Fetelor,voi stiti ca tot voi suferiti dupa ce un barbat isi ia o lovitura acolo? Ca tot voi nu puteti face copii...
Daca va intrebati, cat de tare doare, imaginati-va 100 de bobarnaci in san,consecutiv,cu puterea a unui mare boxerist[cum s-o zice...]Voi chiar nu va pasa? Raspuns,ce i am facut fetei care mi a dat un picior acolo? Dupa ce mi-am revenit, i-am dat o palma peste fata, de s-a trezit dupa 10 minute.Nu ma judecati,a fost doar o palma,si putina ameteala,ca tot a nimerit pe covor...
Deci intelegeti, INCETATI, STOP LOVITURILOR IN COAE

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Normal este sa nu dai intr-o fata, da' tu ai dat intr-o scorpie, asa ca nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze. Ba spune-i in fata, ca-i o scorpie fitoasa.
P.S. Stai in garda, si daca mai depaseste masura, jap inca una, sa ii iasa fitele din cap. Totusi, da-i mai bine o "lopata" peste cur, ca de ameteste si da cu capul de ceva tare nu-i bine. O "lopata" de s-o usture o juma' de ora, si de te ustura pe tine palma.
Spor.

18 răspunsuri:
| Unicucebeea a răspuns:

Sunt fata laughing Nu am facut niciodata asta unui baiat. Mi se pare stupid. Fata aia e idioata, in locul tau [ca tot vine vara si cel putin la scoala mea se uda cu sticla toate fetele ] sa iei un bidon si ea sa fie tinta principala.

| RetardedRacoons a răspuns:

Fratica, daca o femeie da in tine ai dreptul sa dai inapoi, ca doar e egalitate intre sexe. Uita tot ce spun fatalaii cu un barbat nu face nu drege. Un barbat e barbat nu sac de box sau carpa de sters pe jos. Ai reactionat cum trebuie, trebuia sa-i dai una-t tate ca sa vada cum e.
http://forum.retardedracoons.com

| NoLoveLostNoLoveFound a răspuns:

Cand te loveste cineva in... parca ramai fara aer si iti explodeaza capul, nu e bine ca ai lovit-o pana la urma ai si tu demnitatea ta, fata cu care ai vorbit probabil e o fitoasa de aia de are tocuri 10 cm si se impiedica la fiecare pas. Da bine din asemenea lovituri sub centura poti ramne marcat pe viata. Eu cred ca o jucam in picoare daca eram in locul tau.

| nicoletta15 a răspuns:

Nu m facut niciodata asa ceva, stiu ca este o durere cumplita mai bine zis imi pot imagina dar nu trebuia s-o lovesti pe fata aia, gandeste-te ca peste proaste de genu ai sa dai mereu in viata ...eu iti iteleg frustrare si chiar ai dreptate dar data viitoare procedeaza altfel, ps:continua sa le spui la alea fitoase cum sunt ca poate asa mai coboara si ele din cer.happy

| 26Geo a răspuns:

Fratw,se vede clar ca tu esti retardat! Cum dracu sa lovesti o fata si apoi sa te plangi ca ti-o furi?laughing Cine stie ce dracu i-ai zis fetei aleia de ti-a dat un "cadou", dar fata oricum nu merita sa o lovesti asa.In fete nu dai,daca e dusa cu capu,asta e,o ignori data viitoare,dar nu dai in ea, dai dovada de lipsa de caracter, lasitate, lipsa educatiei, prostie....etc! Daca vrei sa schimbi ceva la cei din jurul tau, incepe mai intai cu tine! Bafta

| Zenithf a răspuns:

Haha, "Imblanzirea Scorpiei", Editura TonyRoMan, an 2013.

| TonyRoMan explică (pentru Unicucebeea):

Frumos Raspuns

| TonyRoMan explică (pentru 26Geo):

Nu am lovit-o, eu i-am zis adevarul, ca toata lumea stie ca e fitoasa, si eu i am zis in fata, si ea mi-a dat in picior sub centura

| TonyRoMan explică (pentru Zenithf):

Lol

| TonyRoMan explică (pentru Zenithf):

Merci,azi m a zis dirigei, si binele a invins, scorpia a primit detentia in fiecare sambata pana 3 ore, si este elev de serviciu pana la sfarsitul semestrului.Parca imi pare rau, dar in acelasi timp ma simt bine, ca totul s-a rezolvat, am mers si la control, e bine...ca de fiecare data cand cineva te loveste acolo,testiculele s-au dat atunci in sus, acum trebuie sa stau vreo cateva minute, intins, ca sa coboare, ca ieri cum eu am pus...mana acolo,ca asa e din reflex, nu s-a vindecat, merci mult tuturor. Zenithf FUNDA, mai ales cu aia Haha Imblanzirea scorpiei, Editura Tony RoMan laughing

| Zenithf a răspuns (pentru Unicucebeea):

Eu cand eram in generala aveam o colega care ne plasa cate un spit in fluierul piciorului (tibie), cand eram si noi mai deplasati, da' noi ne simteam mandri de o asemenea atentie. Si acum, daca ma gandesc in trecut, ma gandesc ca ea totusi ea ne lovea cu grija, sa nu ne faca rau. laughing

| Zenithf a răspuns (pentru 26Geo):

Cand o fata da astfel, ii clar ca ii lipseste ceva - o educatie de acasa, etc. - nu's de acord totusi cu corectia aplicata, dar stiu ca ii trebuie una care sa o usture. De aia am si recomandat aceasta reteta de "imblanzire": o "lopata" rasunatoare peste cur. Vi se pare ca suna prea urat "cur? Mi se pare ca, in cazul ei, "fund" suna prea frumos. big grin

| Zenithf a răspuns (pentru TonyRoMan):

Sa nu-ti para asa de rau, ca este totusi spre binele ei. O lectie buna, cine stie, poate sa ajunga o fata ca lumea.

| 26Geo a răspuns (pentru TonyRoMan):

Sunt curios, diriga ta stie ce ai facut tu? Eu nu cred ca stie ce ai facut, ca daca stia, ti-ai fi primit si tu partea.Cat despre corectia aplicata peste fund, e foarte ok, mai ales ca asa ai ocazia sa ii pui mana pe fundsmug

| Unicucebeea a răspuns (pentru Zenithf):

Eu fiind fata, am un baiat in clasa care face asta. Vine si iti da suturi in tibie. Gay laughing

| DNSK a răspuns:

Daca nu incepi si-o campanie..mare lucru. cine te pune sa stai cu..cu..cu..copiii rai?

| drazz a răspuns:

Fetele alea nu gandesc daca le tragem noi un pumn in fata plang ca o trompeta

| sorinaalina a răspuns:

La noi la fete doare la coaiee daca e sa primim una in coaiee zdravana de la o lovitura puternica in oua putem sa murim