anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor v-ar placea sa primiti oral in noaptea de anul nou?

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

Sexul oral, ca de altfel și sexul în general se face în cadrul unei relații stabile, după ce ajungi sa cunoști persoana respectiva destul de bine. Pe lângă faptul ca este excitant, mi se pare un gest de dăruire incredibil.Gandeste te puțin, gura ta atinge organele genitale ale altcuiva.Multi îl considera scârbos, sincer asa și e, dacă îl faci la întâmplare sau când ești mahmur, într-o toaleta.Eu zic sa nu te grăbești sa oferi acest lucru oricui.Si femeile au fantezii, unele mai mult ca altele, însă o femeie adevărată își va dori asta de la un singur bărbat, de la cel pe care il iubește si o iubeste necondiționat și în care are încredere. Gândește-te și ca dacă faci asta asa ca e doar o curiozitate sau fantezie, te expui la numeroase bts-uri( boli cu transmitere sexuala).E frumos sa o faci cu cine iubești, nu doar ca sa fie e experienta, părerea mea.

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Salut dragul meu, imi place ca te interesezi si ca vrei sa afli ce gandesc fetele, asta e un lucru benefic dar nu stiu cate iti vor raspunde sincer deoarece sunt puse intr-o situatie stanjenitoare.
Daca au un partener compatibil cu ele si le face fericite mereu, atunci e normal ca orice femeie si-ar dori sa faca sex cu persoana iubita de anul nou si evident sex oral.
Stiu ca astepti raspunsuri de la fete si sper sa vezi mai multe pareri, dar cred ca nu asta este cu adevarat ideea ta, cred ca dorinta ta ar fi sa faci sex oral unei fete de anul nou si asta ar fi bestial crede-ma, mult succes

| JustStitch a răspuns (pentru AdelaElena88):

E un risc pe care mi-l asum, nu ii fac oricui doar unei prietene daca ar fi sa fac

| AdelaElena88 a răspuns (pentru JustStitch):

Asta este foarte bine! Mult succes în a găsi partenera potrivita care va și dori sa îți ofere ceea ce oferi și tu.

| JustStitch a răspuns (pentru AdelaElena88):

Să de-a Dumnezeu sa o gasesc cat mai repede ca nu mai am rabdare!

Întrebări similare