Eu cred doua lucruri.
1 - Este o dereglare hormonala.
2 - Esti insarcinata (asta depinde daca ai si alte sintome). Daca esti insarcinata ar trebui sa ti se cunoasca din ce in ce mai mult venele pe sani.
Sper din tot sufletul sa nu fie a doua varianta! Credeti ca ginecologul isi poate da seama daca sunt sau nu? Sunt foarte panicoasa de fel mai ales in legatura cu acest subiect, deja mi s-au inmuiat picioarele
Poti sa iti cumperi un test de sarcina de la farmacie daca esti ingrijorata :*
Da ginecologul iti poate spune dupa doua sau trei saptamani de sarcina. Si un test de sarcina tot cam asa. Eposibil sa fie doar o dereglare hormonala, dar mai bine fa-ti un test, cu toate ca cel mai sigur este sa mergi la ginecolog. E mult mai sigur decat testul de sarcina care are probabilitati reduse (dar existente) de eroare (mie odata mi-a dat pozitiv si nu eram insarcinata).
Si mie mi se intampla de fiecare data inainte cu o zi 2 sa-mi vina menstruatia, continuand pe toata perioada ciclului. nu cred ca e vreo problema! asa reactioneaza corpul tau la anumite schimbari corporale:* Baftaa:*
Daca mai esti virgina, insarcinata nu esti ci doar trebuie sa-ti vina menstruatia daca nu mai esti virgina sh ai sh alte simtome gen :stare de somnolenta tot timpu, rau de stomac, dat la rate ... etc, atunci ar trebui sa-ti iei un test de sarcina, sa fi sigura ce si cum mult noroc. funda?
beausingurlamasamea întreabă: