| midnight00 a întrebat:

Fetelor, vi s-a intamplat cumva sa va simtiti sanii foarte umflati si intariti sa zicem cateva zile in sir? La mine senzatia inca se mentine, si intru la idei... Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| EUBMV89 a răspuns:

Eu cred doua lucruri.
1 - Este o dereglare hormonala.
2 - Esti insarcinata (asta depinde daca ai si alte sintome). Daca esti insarcinata ar trebui sa ti se cunoasca din ce in ce mai mult venele pe sani.

5 răspunsuri:
| crissyyo a răspuns:

Si mie mi se intampla de fiecare data inainte cu o zi 2 sa-mi vina menstruatia, continuand pe toata perioada ciclului. nu cred ca e vreo problema! asa reactioneaza corpul tau la anumite schimbari corporale:* Baftaa:*

| midnight00 explică (pentru EUBMV89):

Sper din tot sufletul sa nu fie a doua varianta! Credeti ca ginecologul isi poate da seama daca sunt sau nu? Sunt foarte panicoasa de fel mai ales in legatura cu acest subiect, deja mi s-au inmuiat picioarele straight face

| andreeaandreea922 a răspuns (pentru midnight00):

Poti sa iti cumperi un test de sarcina de la farmacie daca esti ingrijorata :*

| EUBMV89 a răspuns (pentru midnight00):

Da ginecologul iti poate spune dupa doua sau trei saptamani de sarcina. Si un test de sarcina tot cam asa. Eposibil sa fie doar o dereglare hormonala, dar mai bine fa-ti un test, cu toate ca cel mai sigur este sa mergi la ginecolog. E mult mai sigur decat testul de sarcina care are probabilitati reduse (dar existente) de eroare (mie odata mi-a dat pozitiv si nu eram insarcinata).

| BoOonyboOon a răspuns:

Daca mai esti virgina, insarcinata nu esti ci doar trebuie sa-ti vina menstruatia thinking daca nu mai esti virgina sh ai sh alte simtome gen :stare de somnolenta tot timpu, rau de stomac, dat la rate big grin... etc, atunci ar trebui sa-ti iei un test de sarcina, sa fi sigura ce si cum tongue mult noroc. funda?