| Anaid69 a întrebat:

Fetelor...voua vi se pare normal ca iubitul vostru sa pastreze legatura cu fosta lui, cu care a fost impreuna 4 ani si aveau planuri de casatorie? Nu se vede cu ea...dar ea il tot cauta la telefon si pe net. Ea stie ca este cu mine. Ce sa fac? Sunt eu absurda? I-am spus sa ii zica sa il lase in pace si mi-a zis ca au ramas amici si nu vrea sa fie badaran.

13 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Astea sunt semne de gelozie si nu e bine,pana la urma ei au un trecut,consider ca nu e nimic rau in a se saluta din cand in cand,nu mai fii asa posesiva,daca el vroia sa ii inchida telefonul in nas ar fi facut-o,daca nu face asta si tu insisti, poate iti tranteste tie usa in nas, vezi-ti de treaba, putea sa se fereasca de tine si totusi nu o face, deci acorda-i minimum de libertate care o merita

| Demonull a răspuns:

Orice legatura cu trecutul este o problema pentru prezent si viitor.Zic happy

| maryus92 a răspuns:

Mda probabil ca nu a uitat-o si faptul ca poata ii face placere sa vorboasca cateva minute cu ea de dragul vremurilor bune, oricum ai grija...

| LovelyKitty2 a răspuns:

E normal. Ce daca sunt prieteni? Nu e bine nici asa sa tai legatura. Nu-ti face probleme

| M1hai a răspuns:

Dupa mine trecutul este trecut si trebuie uitat, prezentul conteaza si viitorul

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Sincer, dupa 4 ani ar fi aiurea sa se prefaca ca nu se mai cunosc. Nu este nici o problema daca mai vorbesc din cand in cand. Dar ramai in garda mereu.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal, daca au ramas amici. Nu e cazul sa te bagi in relatia lor, e suficient sa ai incredere nelimitata in el si totul va fi bine.

| mona a răspuns:

Este normal sa ramana amici dar pana la o limita si din moment ce ea il cauta la telefon [cu toate ca stie ca e cu tine]asta ar insemna ca l-ar vrea inapoi, acum depinde... daca prietenul tau te iubeste asa mult, ea nu are sansa sa ti-l fure

| MiruD a răspuns (pentru Demonull):

Ai dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e normal dar asta daca are o relatie serioasa. Cum el nu are o relatie serioasa momentan, mai tine legatura si cu fosta.

| Demonull a răspuns (pentru MiruD):

Mereu am! big grin

| CoquineNoire a răspuns (pentru M1hai):

Pune o pereche de pantaloni pe tine, ca nu tine nimeni cont de sfatul unuia in chiloti.

| stefy_5356 a răspuns:

Nu e bine.Atata timp cat ei au avut o relatie si s-a terminat nu ar mai trebui sa vorbeasca.Ar trebui sa isi vada de viata ei iar el de relatia cu tine.Nu poti sa stii cand infloreste dragostea iar la ei daca continui sa-l lasi sa mai tine lgatura cu el.