| John4444 a întrebat:

Fetilor, vă plac băieții romantici, visători, sensibili, băieții care plâng atunci când văd un film de dragoste cu final fericit? Vă place genul de băiat care pune mai mult accent pe sentimente și nu pe sex?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna,

Da, dar sa fie undeva intre, totusi happy.
E bine ca baiat sa ai o parte feminina( sensibila), le poti intelege mult mai bine. Nu spune nimeni sa fii de fier chiar daca esti barbat. Eu una apreciez un barbat exact asa cum e el, sincer, sa-si exprime sentimentele, nu sa le tina pentru ca e "barbat"- cu toate ca nu-mi doresc unul care sa planga mai mult ca mine. Undeva intre este perfect. happy

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tu o parte feminina, toti avem dar daca iti vei arata prea mult in fata unei femei vei parea prea slab si vei fi respins imediat.
In loc sa fi un plangacios sensibil mai bine fi Onest urmeaza-ti instingtul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat visator, sensibil, care plange la un film de dragoste, asta nu-i barbat, e fetita. un barbat trebuie sa fie echilibrat.

| ROB3RT89 a răspuns:

Acum sa vezi impocrizie laughing

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Un barbat in viziunea unei femei este un sociopat lipsit de sentimente,empatie,iubire. adica ca multe din ele., daca plangi te ai facut o sa fuga de tine la primul badboy, unele care chiar iubesc cu adevarat nu fac asta, depinde ce noroc ai, dar si in lumea masculina doar sociopati sunt promovati.

| SG1995 a răspuns:

Pun accent pe sex, dar nu ignor emotiile, cat despre plansul la filme nu e punctul meu forte, mai ales daca nu are acel ceva sa ma miste, in rest ma regasesc, romantic, visator, prea mult si destul de sensibil mai mult sau mai putin. Torusi avand in vedere ca viata mea amoroasa si sexuala e un esec, cred ca femeiile nu ma gasesc atractiv, in general pentru ca ele cauta un caracter puternic/dominativ.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu, nu imi plac. Şi sentimentele fără sex sunt poveşti pentru copii. Accentul se pune pe sexul pasional, de calitate şi să vezi dupa sentimente nebune... :-)

| Thesimplecat a răspuns:

Nu deoarece o femeie vrea sa se simta protejata si sa fie ea cea sensibila si firava iar tu cel care o protejezi si esti puternic.

| LoveSleep a răspuns:

Visător care plânge la filme de dragoste. Ce să vrei mai mult de la viață?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste."plang atunci cand vad un film de dragoste cu final fericit"Bleah.Nu-i suport.

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa aiba si sensibilitate ca doar sunt oameni nu brute dar nici chiar un aerian care viseaza unicorni si isi pune floricele pe mesina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Hai ca s/au abtinut destul de mult zic eu. laughing

| John4444 explică (pentru Necunoscut112):

Gândești ca o femeie cu iQ extrem de scăzut happy

| dana1991 a răspuns:

Barbatii sensibili nu ma atrag pentru ca ei in general au o frustrare(sau mai multe), ori sunt prea "mamosi" de aceea nu au prea mare succes la femei.
Din experienta mea iti spun ca nu cred ca exista barbat sau femeie care sa puna mai mult accent pe sentimente decat pe sex, asta este de fatada, in realitate orice relatie este minim 50%sex.Sentimentele cu timpul se diminueaza si daca relatie sexuala nu este satisfacatoare partenerii vor alege "altceva".
Ma amuza raspunsurile, cum sa iti doresti un barbat care la o reclama sa inceapa sa planga ca vrea la masa, impocrizie maxima.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru dana1991):

Bravo! Tipul care a pus întrebarea tocmai a spus că gândesc ca o persoană cu un IQ foarte scăzut pentru că i-am prezentat realitatea. Ridicol laughing Am avut o experienţă cu un tip din ăsta super sensibil şi romantic care încerca să îmi facă toate poftele pe care şi le închipuia că le am, încercând astfel să compenseze, probabil, problemele cu puţa lui minusculă şi lipsa lui totală de experinţă sexuală şi de mobilitate în dormitor. Romantismul fără sex de calitate este 0. Bineînţeles că bărbaţii ăştia efeminaţi au impresia că ei sunt bărbaţii ideali şi că femeile care nu îi apreciază sunt nişte curve insensibile. Uită că femeile vor lângă ele un bărbat puternic fizic şi psihic, să le aducă pe ele cu picioarele pe pământ când sunt demoralizate, să le sprijine când sunt "căzute" din cauza sensibilităţii feminine. Un bărbat care plânge ca o fetiţă de 15 ani la filme romantice, nu văd cum ar putea să facă faţă unor greutăţi crâncene, cu care inevitabil se va confrunta în diverse momente ale vieţii.