anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fiind fiinte umane, facem sex din placere, se stie ca procrearea nu-i pe prim plan. Cel putin nu pentru cei care vor sa-si traiasca viata din plin pana la batranete. Depinde acum de om, ce-l face foarte fericit.
Atunci, de ce o relatie in trei : o femeie + doi barbati sau doua femei + un barbat, pentru multi oameni, pare ceva anormal?
Rog copii sa-mi ocoleasca intrebarea si cei care sunteti plini de prejudecati (ca si imi veti lua in considerare ultima fraza acum. cata naivitate pe mine).
Sa intelegeti mai bine si sa va scutesc de scris in plus, da, ma refer la sex si de ce nu, relatiile mai serioase.

19 răspunsuri:
| Maskeried a răspuns:

Am 17 ani jumate, pot răspunde?
Oricum o fac deci nu contează:
- O relație (sexuală cred că te referi) dintre mai multe persoane pare arnomala deoarece se urmeaza exemplul Bibliei - Dumnezeu nu a creeat două femei și un bărbat.
Dar asta nu ar trebui să te intereseze atâta timp cât nu îți pasă de ceilați din jur.Ca fată e rau, pentru că ești fata deci clar ești catalogată ca o curvă (fără supărare), dar ca băiat, mai ales în lumea asta modernă...nu cred că e o problema (ceva anormal)

Pune întrebări mereu pentru că am răspunsuri.

| Vix999 a răspuns:

Daca ne referim la placeri strict sexuale...nu cred ca are nimeni nimic impotriva.
Daca deja ne referim la casatorii si intemeieri de familii...aici sunt prea multe de dezbatut si depinde de la persoana la persoana.
Musulmanii o pot face. Sunt multe secte in care familiile sunt formate din mai multi parteneri de viata.
Eu personal sunt prea teritoriala ca sa permit alteia sa intre in spatiul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vix999):

Esti o tigroaica rea. Cu mine sper ca faci exceptie :X

| Vix999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt leoaica, nu tigroaica, draga mea...
Mai ai multe personalitati ca deja mi-e greu sa tin pasul cu tine laughing))

anonim_4396

Eu sunt leoaica!
Am doua laturi, aia salbatica si aia de Lucifer. Pe tine o folosesc doar pe aia salbatica blushing sa ne zgariem reciproc in pat :X

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot să mă bag și eu?!
Vreau și eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Azµre):

Inca n-am mers la orgia de ieri cu lesbienele si deja apare a douahee hee stii ca ne amagim asa cand aranjam o orgie si nu se intampla nimic.

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, așa e :-(
Mi-ai spulberat visele.
Dar să răspund la întrebare sunt de acord cu acest aspect pe care l-ai prezentat, am și motiv! Am zis dacă prietena mea ar fi avut o soră, cu ambele aș fi stat laughing, chit că ea nu e de acord rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Azµre):

Mai bine mi-o faci mie cadou pe sora-sa :X

| ReiVaN a răspuns (pentru Azµre):

Mai sunt locuri libere la orgie?

| Vix999 a răspuns (pentru ReiVaN):

Aloooo...ce e debandada asta aici? BEHAVE! Maui draga mea... ajungem sa ne zgariem reciproc sa vedem care e mai leoaica? laughing))

anonim_4396

Leoaicele mai batrane au gheare mai tari, eu inca le am de laptehee hee da' nu mi-e frica, voi ramane cu niste cicatrici, dovezi ca am experienta :->

| RAY a răspuns:

Indoctrinarea religioasa, societatea

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pot sa-ti musc carnita cu coltii mei?

| Wøodenpints a răspuns:

La o femeie şi doi bărbaţi, deja e poştă.
Un bărbat şi două sau mai multe femei...prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

De ce ma e posta femeia daca e cu doi? trebuie sa fim egali in toatewinking
Stii ca prejudecata asta, denota ca noi femeile nu suntem asa de insemnate ca barbatii.

| Oana92 a răspuns:

Oamenii sunt gelosi, iar iubirea presupune fidelitate. Cred ca de aici provinte si ``anormalitatea``.
In realitate insa exista foarte multi oameni care viseaza la o astfel de aventura si la fel de multi care practica sexul in trei.

Din punctul meu de vedere e mai bine sa ramana la stadiul de fantezie in cadrul cuplurilor stabile pentru ca o astfel de aventura are sanse mari sa distruga iubirea. Insa pentru experienta, pentru cei singuri sau intr-o relatie bazata doar pe sex un astfel de episod e mai mult decat binevenit.

In legatura cu relatiile mai serioase nu stiu ce sa zic, unde e o relatie serioasa e si iubire, iar unde e iubire nu prea e loc de al treilea...

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi nu sunteţi laughing

Hai să-ţi explic şi de ce am zis asta.
Nu mă refer la toate femeile în procent de 100%, dar majoritatea au tendinţa să se creadă folosite după o partidă de sex din care nu s-au ales decât cu plăcere şi nimic în plus. Tot voi femeile aveţi impresia că un mascul ar trebui să facă ceva ca să merite să se culce cu voi, multeîşi consideră păsărica drept un trofeu de care se poate bucura doar cel ce o convinge că merită.
Deci, atâta timp cât multe femei încă strâmbă din nas când le propui nişte sex fără obligaţii şi atât, am şi eu dreptul să red despre ele că dacă şi-ar trage-o cu doi sau mai mulţi în acelaşi timp, devin poştă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Lasa-le ma pe alea, unele daca vor relatii serioase si sunt mintite, ce sa le faci? desi au fost proaste si naive... nu-i vina lor ca unii sunt buni mincinosi. Si nimic nu-i mai penibil, decat sa minti sa ai parte de o bucata de p zda. Care "tot noi femeile"? ia intreaba toate fetele cu care vorbesti sa vezi ca nu toate au aceleasi dorinte si aceeasi mentalitate. Atata timp cat le ceri alora mai serioase, nu vad logica aici de ce, merita jignite cand e dreptul lor si vor o relatie serioasa? ai chef de sex, te duci la alea care au chef de sex. Ca sunt destule care nu vor sa se implice.
Credeam ca ai si tu o prejudecata.