De ce v-ati despartit? Poate ca se simte distrus.o fi fost cearte prea mult pentru el si te-a iubit foarte mult, iar tu i-ai dat papucii.Macar cere-ii iertare si zi ca vrei sa fi-ti din nou impruna si incearca faza cu filmul Romeo si Julieta(film de sinucigasi), dar il va face mai sensibil s-a intamplat si in cazul meu.Succes! Funda?
Cine stie, poate nu are curaj, se teme ca te-ar putea pierde din nou. Mai insista, nu poate refuza la nesfarsit.
Ne cunoastem de 3 ani si de atunci in sufletele noastre am fost doar noi, adica eu pentru el ei el pentru mine. Avem multi oameni in jur care ne fac rau. Ne-am mai certat si i-am dat o a doua sansa.Asta ar insemna sa ii dau o a treia.El spune ca nu a mai suportat sa fie cu mine, nu a mai rezistat si ca suferea foarte mult pentru ca eu nu- l credeam cand spunea ca ma iubeste.Au trecut 9 luni de cand ne-am despartit si am aflat ca la 5 luni de la despartire a avut o relatie sexuala cu o fata..Ma doare foarte rau asta, nu inteleg cum a putut? Asta ma face sa cred in continuare ca nu m-a iubit pe cat zicea..eu una.n-as fi putut face asta.E destul de complicat.tin la el foarte mult si mi-as dori sa fiu cu el, dar serios, dar nu am cu cine.din printul meu care era la inceput, s-a transormat intr-o persoana cruda care nu are nimic in comun cu mine.mi-e greu..Am 17, il stiu dinainte sa implinesc 15. el m-a invatat totul.el ma iubea zi si noapte, ma proteja, el m-ar fi asteptat oricat(pentru ca desi am avut o relatiee de 9 luni el nu-mi spunea ca vrea sa avem relatii sexuale sau ceva, chiar ma intelegea si spunea ca nu aia e important pentru el) Are 21 si ma doare rau chiar si akum..la atat timp de la despartire sa stiu ca a fost cu alta..Cum ma vindec? Pentru ca. e adevarat ca el m-a facut cel mai mult sa sufar, dar tot el e cel care ma poate face cea mai fericita cu cele mai mici gesturi.
Pai trage-l putin la raspundere, spune-i cam ce mi-ai zis si tu, zi ca inca mai ti la el.Vezi ce-ti zice si daca iti zice nu inseamna ca si-a facut alta, iar tu esti o povara pentru el. Daca te-a iubit cu adevarat de ce a avut relatii sexuale cu alta? Poti sa-mi raspunzi?
Anonim519 întreabă: