Buna.Eu nu cred deloc ca a stat cu tine din mila. Doar te-a folosit si a aruncat acest motiv penibil ca sa te faca sa suferi si mai mult, sa te traga in jos de tot.Ai incredere ca exista si baieti cu bun simt pe lumea asta, insa trebuie sa lupti putin sa ii gasesti. Dar daca renunti acum nu vei afla asta niciodata. Crezi ca merita?
Ai fi mai fericita dacă pe viitor ai respecta planul Creatorului și ai alege sa faci sex numai după căsătorie. Dacă cineva te așteaptă pana după căsătorie e semn câte respecta și poți avea încredere.
Parca ți-ai pus odata o poza cu tine pe aici,mi sa părut că ești foarte frumoasa,că arăți foarte bine,că ești slabă și sexy.
Eu as fi mândru daca as avea o iubita ca tine daca tu erai cea din poza ai fii fata ideala. Poate ești foarte frumoasa dar nu ai personalitate,charisma,nu ești foarte cool,sociabila,încrezătoare în propriile forțe.
Nu are rost sa faci vreo prostie pentru nici un bărbat din lume,de fapt tu ai întâlnit numai copii nu bărbați, ăștia nu știe să aprecieze o fata buna, cuminte, la locul lor, sunt prosti.
Karma ii va da și lui o lecție cândva, orice rău făcut va veni ca un Boomerang asupra noastră.
O să găsești tu sunt sigur un băiat care sa te iubească mult și să te prețuiască. Eu din ce am văzut ești foarte drăguță
Treci peste, distrează-te, ieși în club și străbate cât mai multe cearșafurile
Dacă as păți asta, singurul lucru pe care l as avea în minte, ar fi sa devin și mai bună. Sa strâng bănuți, sa ma îngrijesc pe la saloane, sa mă duc la sala, sa mi tonifez corpul, să mă îmbrac și mai frumos de atât, sa devin și mai buna decât am fost. Și sa mi vad de viata încontinuare, am trecut prin asta, cu un idiot, și m-am simțit vreo 2 săptămâni ff nașpa, dar acum râd, și ma amuză cât de idiot poate fii, cei drept, tot el m-a cautat, atunci mi-am dat seama ca nu eu am fost vina.
Concluzia, sa te axezi atât de mult pe tine, încât să nu creadă vrodata ca el te a cunoscut cu adevărat. Practic îți arăți și ție, că ești mai mult decât arăți tuturor.
Te simți frumoasa, și restul o sa simtă la fel.
Bine ca nu tea înșelată cu alta sau și-a bătut joc de tine sau mai rău sa fie unul din ăla care îți dadea in cap sau cum sunt uni își trimite nevestele la produs și ei stau acasă si joaca la pariuri sportive bine ca nu ai dat de unul dinăsta care bea și este cu*var.
Felicitări! Ai scapat de un soi de ființă destul de cunoscută în ziua de azi În primul rând, nu tie ar trebui să îți fie jenă, acel băiat ar trebui să intre în pământ de rușine.E un argument destul de auzit in ziua de azi "Te am folosit doar pentru distractie","Te am luat ca mi era milă de tine"....fals.Astea sunt doar scuze prin care încearcă să te facă să te simți rău, adică hai sa stam sa ne gandim.Să presupunem că a fost cu tine doar din milă, ok? Dacă asta se întâmpla..nu ar inseamna ca tu ai inseamnat ceva mai mult pentru el dat fiind faptul că și a călcat pe inima si asa tare a vrut să te ajute si milă i-a fost de a început o relatie cu tine.Prin argumentul ăla a scos doua lucruri in evidenta sau chiar mai multe, eu țin sa spun doar ca 1.Prin argumentul ăla jalnic, nu a vrut decât să te faca sa crezi ca el e unul dintre baietii aia "străluciți" si ca in veci vecilor nu mai găsești ca el.2 S a contrazis singur, cum am analizat mai sus, el teoretic a scos în evidență faptul că, si revenim la 1, vrea sa para strălucit dar daca stai sa te gândești, scoate in evidenta ca el a facut un sacrificiu pentru tine ceea ce scoate in evidenta din nou ca ai inseamnat ceva mai mult pentru el, adică tu chiar faci sacrificii de astea pentru oricine si oricand? Argument jalnic ce sa zic.așa ca, concret, nu a fost cu tine din mila.In al doilea rând, doar pentru ca ai întâlnit un tăntălău asta nu inseamna ca de acum toți pe care îi vei întalnii vor fi tăntălăi.În al treilea rând, l ai lasat sa te manipuleze, a vrut să te facă să te simți prost si a reusit.Trebuie să îți dai seama de emoțiile tale și să le alegi numai pe cele bune.Nu ii mai lasa pe alții să te controleze, de tine ține tot.
" o iubita mai buna" = nu exista termenul de mai bun, nu poți să compari oamenii, cu totii suntem egali.
" din mila" - daa, cu siguranță.
Tot ce spune el este doar ca să para mare smecher în fața altora și ca să te răcească, treci peste, răspundei cu indiferenta ca de aia e fost, poți spune și tu ca nici pentru tine nu a însemnat nimic și ca le ai folosit pentru o experienta.
Oh vai, unul/ una se comporta nasol acum trebuie sa judecam și criticam toate persoanele care apar în viata noastră, crede-mă sunt și persoane cu intenții bune, care știu să aprecieze o fata( putini, dar mai sunt).
Cum sa ai încredere?
Prin testare, nu te deschizi din prima.
Girl deci esti perfecta si o bad bici efcetiv ala e un gunoi de om si zic sa inveti sa faci vraji si blesteme ca sa i cada dintii si sa fie in stare doar sa suga.
eu nu cred ca a fost din mila poate nu stie cum sa se exprime mila a fost din partea universului atunci cand so nascut el chiar daca ma sa facuse avort
Daca stătea cu tine din mila nu cred că avea curajul sa te jignească in acest fel.
Spune-i că e cel mai penibil partener la pat pe care l-ai cunoscut, că nu te-a satisfăcut deloc, așa le poți spune și la amicele tale despre el