| d3utzsa a întrebat:

Fostul meu iubit de ktv zile este cam ciudat...

a venit dupa mine la baie cica sa se uite si el in oglinda, cand trece pe lng mine imi zambeste foarte frumos si intoarce capul dupa mine... m-a scos si de la igg dar faza este ca la liceu nu ma baga in seama, iar pe mess mai gaseste cate odta motive sa ma bage in seama

este un tip foarte orogolios si tocmai de aceea mi se pare cam ciudat!

l-am iubit foarte mult si ink il mai iubescsad
mi-as dori din tot sufletul sa ma impac iar cu elsaddar imi este foarte frica.
nu vreau sa mai sufar iarsad
voi credeti ca face asa ca sa ma faca pe mine sa ma impac cu el si dupa aia sa isi bata joc de mine sau chiar vrea sa ne impacam?sad

de un an nu mai suntem imp iar toti care stiu rel nooastra imi zic ca si-a dat seama ca m-a pierdut si acum vrea sa ne impacam.
am fost impr un an si 2 luni si mi-a zis ca sunt singura fata pe care m-a iubit cu adv:X
sunt foarte confuza, nu stiu ce sa credsad

va rog ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

Cred ca tipul si-a dat seama ce a avut si cea pierdut.
Eu zic sa-i mai acorzi o sansa, dar nu-i da acces la tot din prima. Ia-l usurel, mai cu stop.

| SpecialGirl a răspuns:

Si-a dat seama ce a pierdut. Probabil si-a dat seama ca a pierdut o fata speciala si ca nicio fata din viata lui nu`i poate lua locul.Acorda`i o sansa, poate chiar regreta ce a facut. Mai ales daca si tu il iubesti. Nu te grabii lasa`l pe el sa faca primul pas. Nu te baga in seama la scoala, poate nu vrea sa-l vada profesorii in preajma unei fete.mai stii. Oricum acorda`i o sansa poate nu te va mai face sa suferi.winking Mult succes!

| marthaa a răspuns:

Probabil ca dupa aceasta perioada si-a dat seama ca tot cu tine vrea sa fie.Tu ilcunosti mai bine, iar daca vrei sa te impaci cu el ar trebui sa aveti o discutie deschisa si calma. Fara reprosuri din trecut. Spune-i ca esti dispusa sa incerci daca si el vrea sa ia relatia in serios.Sincer eu am intalnit cupluri care s-au despartit si s-au impacat dupa un an si sunt foarte bine.Tu il cunosti cel mai bine.Dar gandeste rational si nu cu inima. Daca te impaci pregateste-te si pentru o dezamagire ca sa poti trece peste.Dar eu zic ca va fi bine.Probabil nu a mai putut iubi pe nimeni ca pe tine, si cu totii gresim in viata.Acum depinde de tine daca-l poti ierta.Dar vorbiti deschis si vezi la ce concluzie ajungeti

| d3utzsa explică:

Multumesc pentru raspunsuri:*:X

| AnnonnimGirrl a răspuns:

@crinu Cica ai rank-ul 6 si dai raspunsuri de pomana.Nu pricep dc nu poti da macar un rasp bun? Nu stiu de unde ai atatea raspunsuri castigatoare.Si mie mi-ai dat un raspuns foarte aiurea.
Sfatbig grinaca nu vrei sa raspunzi, sau ti se pare aiurea intrebarea mai bine stai in banca ta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te scos de la igg si tu ai intrat unde? dar tea scos cu forta sau cu papagalul si tu ai pus botul? a spus ca tea iubit.a spus bine; te-a si cum sa te ajutam noi? parerea mea? da-l naibii de trudit.sant o groaza de tineri ce s-a terminat lumea si a ramas doar el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonimo ai 13 ani si-ti arde de maciucareala.ai rabdare pana o sa fii macar la liceu daca nu studenta precum d3uta.sa ai un pic de discernamant.stie ea ce am vrut sa-i spun nu are nevoie de avocat.

| Clauasdf a răspuns:

Poate el chiar te iubeste si vrea sa va impacati... daca el a recunoscut ca esti prima fata pe care a iubito cu adev... poate te vrea inapoi straight face