Cred ca tipul si-a dat seama ce a avut si cea pierdut.
Eu zic sa-i mai acorzi o sansa, dar nu-i da acces la tot din prima. Ia-l usurel, mai cu stop.
Si-a dat seama ce a pierdut. Probabil si-a dat seama ca a pierdut o fata speciala si ca nicio fata din viata lui nu`i poate lua locul.Acorda`i o sansa, poate chiar regreta ce a facut. Mai ales daca si tu il iubesti. Nu te grabii lasa`l pe el sa faca primul pas. Nu te baga in seama la scoala, poate nu vrea sa-l vada profesorii in preajma unei fete.mai stii. Oricum acorda`i o sansa poate nu te va mai face sa suferi. Mult succes!
Probabil ca dupa aceasta perioada si-a dat seama ca tot cu tine vrea sa fie.Tu ilcunosti mai bine, iar daca vrei sa te impaci cu el ar trebui sa aveti o discutie deschisa si calma. Fara reprosuri din trecut. Spune-i ca esti dispusa sa incerci daca si el vrea sa ia relatia in serios.Sincer eu am intalnit cupluri care s-au despartit si s-au impacat dupa un an si sunt foarte bine.Tu il cunosti cel mai bine.Dar gandeste rational si nu cu inima. Daca te impaci pregateste-te si pentru o dezamagire ca sa poti trece peste.Dar eu zic ca va fi bine.Probabil nu a mai putut iubi pe nimeni ca pe tine, si cu totii gresim in viata.Acum depinde de tine daca-l poti ierta.Dar vorbiti deschis si vezi la ce concluzie ajungeti
@crinu Cica ai rank-ul 6 si dai raspunsuri de pomana.Nu pricep dc nu poti da macar un rasp bun? Nu stiu de unde ai atatea raspunsuri castigatoare.Si mie mi-ai dat un raspuns foarte aiurea.
Sfataca nu vrei sa raspunzi, sau ti se pare aiurea intrebarea mai bine stai in banca ta!
Poate el chiar te iubeste si vrea sa va impacati... daca el a recunoscut ca esti prima fata pe care a iubito cu adev... poate te vrea inapoi