| Mihaela2023 a întrebat:

Fostul meu prieten m-a filmat în timp ce îi făceam sex oral.
Bine că am văzut la timp si nu a apucat să filmeze decât 3 secunde.
Din ziua aia ne-am certat și nu am mai vorbit.
Dacă a filmat doar 3 secunde, se mai înțelege ceva în filmare? Am vrut să îi iau telefonul dar nu m-a lasat.
Mi-a spus că nu pune filmarea pe internet. Atunci de ce m-a filmat? Aveți idee?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se de-a mare și tare la prieteni, sa te facă de râs, sa aiba filmarea și pe viitor sa te șantajeze ...nu știm de ce a făcut-o asta doar el știe z in lucru e clar așa ceva nu se face, niciodată, daca chiar te iubea cu adevărat, asta reflecta caracterul lui josnic de meltean.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai voia sa o puna, dar daca a filmat doar 3 secunde evident ca nu o mai pune.

| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Nu avem de unde sti de ce a filmat. Tu l-ai intrebat? Poate ca a facut-o doar pentru el.

| RAY a răspuns:

Baieti cretini, tampiti, imaturi, ce sa spun, vezi si tu de ceva mai maturi nu de baieti de 17 ani

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cum ai putut sa stai cu o asemenea persoana? :/

Nu stim noi daca se intelege, asta doar cei care vad pot sa isi dea cu parerea.

Insa, din punct de vedere moral si omenesc... este un gest de nesimtire din partea lui. Ar trebui sa vorbesti cu el sa stearga acel videoclip. Daca nu... nu ai ce sa faci, pana la urma trebuia sa te gandesti ce fel de persoana este, inainte sa faca acel lucru.

| alexalx1234 a răspuns (pentru RAY):

Degeaba le spui că tot la genul ăla de băieți se duc.

| Crackman a răspuns:

O să arate sau după ce te despărți o să folosească filmarea

| LoveSleep a răspuns:

Trimite-i si tu preventiv asta:

"Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane identificate sau identificabile după informațiile furnizate, fără consimțământul persoanei înfățișate, de natură să provoace acesteia o suferință psihică sau o știrbire a imaginii sale, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă;"

| Andrei200202 a răspuns:

Desparte te de el

| Andrei200202 a răspuns (pentru Andrei200202):

A,ai zis fostul meu prieten, deci te-ai despărțit, bravo. Dacă incep santaje anunți poliția, strânge dovezi.

| joshdick1992 a răspuns:

1.Daca fata ta apare intr-un cadru poate sa fie si de 1 secunda sigur poti fi recunoscuta.
2.In general (presupun ca amandoi aveti o varsta frageda) adolescentii recurg la acest gest pentru a se lauda in fata prietenilor, in special in cazul unui sex oral,

| Paul754880338 a răspuns:

Poate a vrut sa aiba o amintire frumoasa si exotica cu tine.

| JustStitch a răspuns:

Bună, sunt unele persoane care au fantezia aceasta, de a se filma recoproc in timpul actului sexual, cunosc cazuri. dar eu personal nu as face așa ceva.

| JustStitch a răspuns:

E pacat sa te intorci la fostul.