| Mario1994 a întrebat:

Fratele meu gay e îndrăgostit lulea de vecinul său care are 22 de ani, fratele meu are 23 ani. Se înțeleg bine din copilărie dar fratele meu îl iubește și ține mult la el, sunt șanse? I-am spus dacă e heterosexual vecinul, nu are cum să fie cuplați amândoi doi, ar fi șocant, nu? Sunt cazuri că băieți heterosexuali se bag la băieți gay? Eu nu cred.

19 răspunsuri:
| BogdanM275 a răspuns:

Dacă tipul respectiv (vecinul) e normal (Adică îi plac fetele/femeile) atunci cel mai bine ar fi să nu încerce nimic, nu ar face nimic altceva decât al îndepărta și mai tare plus că în general băieți "normali" au o părere destul de proastă despre gay, nici un băiat normal nu se cupla cu un gay din motive relativ evidente.

| mgtow a răspuns:

Il omoara in bataie ala daca afla ce intentii are fractu

| Alexandru197 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa nu incerce asta fiindca ar inrautati situatia si mai rau l-ar indeparta pe prietenul lui cel mai bun din copilarie vecinul vostru sa il urasca. Cel mai bine ar trebui sa afle daca exista cv adica ar trebui sa il intrebe cv gen: Frate ia uit-o p-aia ce bine arata si dupa is va da seama daca are atractie la femei.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru BogdanM275):

A fi barbat si a-ti placea alt barbat este ceva tot normal. Daca mie nu-mi place sa beau alcool, dar tie iti place, eu sunt anormal, iar tu esti normal?
Asta este homofobie!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru mgtow):

Daca este idiot, da!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Conform studiilor sunt! Dar rar si doar pentru experimentare, pe moment. Conform scarii sexualitatii, multe persoane au inclinatii sau atractii homosexuale, dar putine le pun in practica.
Cred ca daca sunt prieteni foarte buni, ar putea sa aduca vorba despre homosexualita pentru a cunoaste ce parere are prietenul lui despre asta. E posibil orice. Eu am facut-o cu multi. Asa am aflat de un tanar ca e gay.
In nici un caz sa nu-i faca avansuri in aceasta directie.
Vecinul stie ca fratele tau e gay?

| Mario1994 explică (pentru CodrutElian1990):

Hei. Nu știe nimic. happy Fratele meu ar vrea ceva cu el dar a văzut că nu merge nimic ca e heterosexual și îl lasă în pace happy tu ai făcut vreodată ceva cu cineva heterosexual care era curios sau doar cu cei gay?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Mario1994):

Eu sunt bisexual, iubitul meu bisexual, ambii suntem casatoriti.
Nu, nu am facut cu cineva hetero, decat masturbare reciproca. Dar si asta cand eram la liceu si in tinerete.

Ce frumos e sa fii căsătorit cu cineva. happy Fratele meu nu își găsește perechea, se simte prea singur. Doar eu sora lui îi știu totul despre viața lui.

Da, este greu, dar si sa fi bisexual si casatorit este greu: trebuie sa te feresti mereu de partenerul de viata. Ce bine ca va are totusi pe voi. Macar cu cine sa vorbeasca despre problema lui.
Este gay sau bisexual?

Gay.

Trebuie sa caute pe cineva. Este ca la hetero: cautam pana ne gasim perechea. Eu, pana mi-am gasit iubit, am sondat, am cunoscut 5 barbati. Dar sa nu dispere, este tanar. E greu sa gasesti in anturajul pe care-l ai, deoarece toata lumea se fereste.

Apropos, si eu cand eram in facultate eram indragostit de un coleg cu care locuiam impreuna. De multe ori il sarutam pe obraz. Dar, paradoxul era ca nu admiteam ca sunt homosexual sau mai bine zis bisexual.

| BogdanM275 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Homosexualitatea nu a fost și nu este ceva normal, comparațiile date de tine nu au absolut nici o relevanță sau sens.

Atât din punct de vedere religios cât și moral homosexualitatea nu e ceva normal sau natural.

Dacă după părerea ta homosexualitatea ar trebui încurajată și tolerată, atunci același lucru ar trebui să îl facem și cu xenofobia, homofobia, etc doar trăim într-o democrație capitalistă nu?

| Edyy5555 a răspuns:

Il izu eu sub aripa mea

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru BogdanM275):

Pentru bigoti nimic nu este relevant, doar ce spune popa. Ca sa si documentez. Discutii intre doua femei vaduve in fata mea. Una (destul de religioasa) ii spune celeilalte ca nu stie ce se intampla cu casa, ca intra zidul in pamant. Eu ii spun sa cheme un meserias care poate sa-i spuna ce trebuie facut. Cealalta femeie - o bigota - ii spune sa nu faca ce spun eu, ci sa cheme un sobor de preoti care sa faca o slujba, ca mai mult ca sigur ca este ceva necurat.
Din punct de vedere religios - religia facuta de preoti dupa cum le-a convenit (sa nu zic ce a zis Eminescu) – da, homosexualitatea nu este ceva normal. Dar din punct de vedere moral este normala si naturala. Este morala ca este naturala, ca vine de la natura, nu ca asa vrea cineva. O sustin majoritatea oamenilor de stiinta (mai putin cei bigoti sau cei care sunt platiti de biserica sa spuna altfel).
Congresul mondial al psihatrilor din 2008 au scos homosexualitatea din randul bolilor. Acelasi lucru au facut-o prin declaratia data, episcopii catolici din Europa, intruniti in conclav in anul 1918.
Morala? Sunt norme stabilite de societate. Aceste norme sufera modificari pe parcursul istoriei, in functie de evolutia societatii.
Cand am citit ultimile fraze m-am crucit de „logica" si gandirea ta.
Nu, homosexualitatea nu trebuie nici promovata – deoarece homosexualitatea nu este ceva ce se produce ca vrea cineva, nu se ia ca virusul de la un idivid la altul – nici tolerata, ca homosexualii sunt oameni ca oricare altul, care trebuie sa aiba drepturi egale cu heterosexualii. Sa traiasca si sa se iubeasca cu cine vor ei. Iubirea nu o poti dirija. Dar la bigoti nu conteaza iubirea omeneasca, decat cea religioasa.
Cat priveste comparatiei cu homofobia, asta chiar ca este din putul gandirii. Este ca si cum am afirma ca daca a muri este ceva normal, de ce nu ar fi normala si uciderea.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| BogdanM275 a răspuns (pentru AngelErmin):

Majoritatea așa se nasc, dar există și cazurii în care bărbați care au avut relații eșuate sau nu și-au putut găsi o iubită, au ajuns să își descopere așa numita orientare homosexuala.