| mastadont a întrebat:

Fraților, vin cu o întrebare în genul și pentru fratele întru credință verginică mai ales. Cum ați reacționa dacă ar sări nevasta pe voi la propriu obligându-vă să îi faceți un copil? Am pățit-o acum vreo jumătate de oră, efectiv nevasta a sărit pe mine și se mișca așa de bine încât de-abia m-am abținut să nu termin înăuntru, am fost la limită și am finalizat în exterior mai ceva ca ratările lui messi pentru că, evident, încă nu îmi doresc încă un copil.
Cum ați reacționa dacă o femeie ar sări pe voi să vă violeze și să profite de excitarea voastră doar să aibă șansa de a avea un copil cu voi?

16 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu e ok, chiar dacă e soția/soțul să te forțeze să faci ceva. Unii vor copii, alții nu, iar chestiile astea trebuie vorbite dinaintea căsniciei, nu să ajungi apoi la forțări, divorțuri din cauza incompatibilității de idei, principii, care puteau fi aflate de la început și evitată o căsnicie neplăcută.

| iulia0514 a răspuns:

Există prezervativ nu musca sa știwinking
Oricum e îngrijorător ca voi nu comunicați!
Cel mai simplu este să discuți cu ea sa ajungeți la un acord ca dacă a ajuns practic să te "violeze " cum zici tu nu cred ca va renunța la idee doar asa de pe o zi pe alta

| mastadont explică:

Și totuși, întrebarea nu avea nici o legătură cu comunicarea. Comunicarea există, dar există și diferențe de opinie, ca în orice cuplu. Ea ar vrea acum, eu aș vrea să mai treacă timpul... dar asta nu e important și nici relevant pentru întrebare. Întrebarea era cum ați reacționa într-o asemenea situație?
Chiar nu înțeleg de unde trendul ăsta românesc de a răspunde la o întrebare total pe lângă și cu sfaturi care nu au fost cerute. Dacă voiam să vorbesc de comunicare nu ceream reacțiile voastre la o astfel de situație pentru a ne amuza puțin...
Stați jos, aveți toți 4 trecut în catalog pentru că nu ați analizat corect textul întrebării și ați formulat un răspuns total pe lângă.

| J0B0MAT a răspuns (pentru mastadont):

Am răspuns chiar foarte serios, deși întrebarea e clar pusă la mișto.

| iulia0514 a răspuns (pentru mastadont):

Tu ai pus o întrebare noi ți-am răspuns chiar dacă tu ai pus întrebarea doar pentru a atrage puțină atenție! Și da am răspuns foarte serios nu vrei copiii folosești prezervativ e simplu ca bună ziua!

| mastadont explică (pentru iulia0514):

Și totuși, cunoștințele elementare de înțelegere ale unui text trebuie aplicate mereu. Dacă mergi la magazin și te întreabă ce produs dorești să cumperi tu nu te apuci să-i spui vânzătoarei că tu mănânci doar produse sănătoase și că nu te interesează de preț, îi spui strict ce vrei să cumperi. Era o întrebare simplă, de imaginație și creativitate, nu am cerut sfaturi. Tu probabil ești genul de om care răspunde la o întrebare cum ar fi, ce experiență care merită povestită ați avut la băutură, cu răspunsul nu mai bea frate că nu-i bună.

| iulia0514 a răspuns (pentru mastadont):

Regret dar întrebarea ta nu-mi prea incita imaginația mai pe înțelesul tău e plictisitoare și singurul răspuns care poate fi dat e cel de mai sus

| FindMyName a răspuns:

Nu e ok, as vorbi cu ea si as clarifica treaba asta.

| dullcat a răspuns:

E grav daca sunteti doi adulti care nu vorbesc despre astfel de chestii cu seriozitate.Un copil nu se face asa, decis random in cateva minute, de parca comandati un fel de mancare de la glovo. Daca intr-adevar te simteai violat, o dadeai pe ea la o parte, presupunand ca ai totusi ceva forta, fiind barbat? Asa ca stai tu jos, nota 4 pentru plot hole. laughing

Si doar pentru ca au finalizat in exterior nu inseamna ca nu exista risc de sarcina.Metoda retragerii nu este eficienta.

| dullcat a răspuns:

,,Metoda retragerii aruncă în joc o rată de eșec semnificativă. In termeni matematici, există probabilitatea ca în peste 26% dintre cazurile în care este folosită (1 din 4 contacte sexuale!), să apară o sarcină nedorită. Unul dintre factorii de risc lichidul preejaculator, care poate conține spermatozoizi perfect pregătiți să fecundeze ovulul și care poate fi eliminat încă din momentul în care bărbatul are erecție. Așadar, chiar dacă multe femei spun că partenerul se controlează foarte bine și ejaculează în exteriorul vaginului, aceasta nu este o condiție suficientă pentru a preveni apariția sarcinii. În plus, există situații în care bărbatul nu poate controla perfect momentul ejaculării. Dacă punem la socoteală și stresul cauzat de îndoieli și tragem linie, avem, fără îndoială suficiente dezavantaje ale folosirii acestui tip de protectie.'' - https://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-retragerii/

https://doareu.com/metoda-retragerii-un-risc-prea-mare/

https://www.planificaneprevazutul.ro/......-sigura-e/

| mastadont explică (pentru dullcat):

Nu mă mai repet că nu are rost, însă ești total pe lângă întrebare. Întrebasem despre reacția voastră într-o astfel de situație nu despre riscurile metodei retragerii, de care sunt familiar, mulțumesc pentru reamintire dar nu era nevoie.

| dullcat a răspuns (pentru mastadont):

Nici tu nu era nevoie sa raspunzi asa pentru o intrebare pusa la misto. laughing Insa eu am raspuns serios pentru ca sunt si copii pe aici care citesc, macar sa invete ceva util.

| mastadont explică (pentru dullcat):

Util sau nu, nu are relevanță pentru întrebare și asta contează. Puteai foarte bine să răspunzi la orice întrebare cu aceste informații necerute, că tot sunt pe lângă.
Nu înțeleg de unde tendința asta de a răspunde total pe lângă la întrebări, dacă nu vrei să răspunzi pe subiect există scroll să ști.

| dullcat a răspuns (pentru mastadont):

Am scris mai sus,, Daca intr-adevar te simteai violat, o dadeai pe ea la o parte, presupunand ca ai totusi ceva forta, fiind barbat?''
Iar daca situatia era atat de horror pentru tine ai fi sunat la politie, fiindca violul nu e sex cu roleplay, ci are o definitie foarte clara.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nota 10 frate, aș duce-o la poliție și aș face un denunț pentru viol cu premeditare

| LordCristobal a răspuns:

As incerca sa ies din incurcatura cat mai repede si m-as desparti de o asemenea persoana.Nu de alta dar o asa nevasta cred ca te leaga si de pat ca sa ramana gravida cu tine.laughing))