Si inca ceva. Nu o sa o poti uita daca tu inca o iubesti. Daca ea se simte bine in inimioara unde ii e cald si bine pot sa fii sigur ca nu o sa plece mult si bine.Asa ca timpul o sa rezolve pe toate si cel mai bine ar fi sa stati de vorba pe tema asta
Probabil a fost singura ta relatie mai serioasa si d-aia nu o poti 'uita'!
Buna.Si eu am un prieten fotbalist dar plecarile lui nu ne-au despartit. Distanta distruge iubirile mici, dar pe cele mari le face mai puternice.Incearca sa iei legatura cu ea explica-i situatia in care te afli si spune-i daca vrea sa mai incercati odata. MuLTA bafta!
Nu sunt plecat cu saptamanile dar totush doarm acasaa 1-2 zi pe saptamana restul in cantonament ...sh va multumesc pentru sfaturi :X:X:X
Poate tu o iubesti asa cum spui, dar crezi ca ea este multumita ca tu sa fii departe? Stiu ca un hobby este foarte important mai ales cand vrei sa faci performanta pentru ca cere multe sacrificii. Nu aveti o relatie normala pentru ca nu va petreceti timpul impreuna, iar ea de fapt asta vrea ca orice alta fata, sa se simti iubita si protejata tot timpul.