Incearca tu sa il intrebi daca vrea sa faca o relatie cu tine. Daca nu cumva a gasit pe altcineva va fi un rasp pozitiv
Spune-i geva de genu"azi am citit pe net o mica povestioara despre domnisoara X si domnul Y, Y a insistat sa fie impreuna cu domnisoara X, dar X l-a refuzat de mai multe ori, poate acum domnisoara X sa fie cu domnul Y?" dar sa o spui cu o fata de aia mai rusinata, sa te duci in fata lui, dar cand spui asta sa nu te uiti la el. nu este o idee buna sa iti pui prietena sa vorbeasca cu el, deoarece va crede ca esti disperata si nu cred ca vrei asta, daca vrei poti intreba cativa prieteni comuni daca o cunosc pe fata din poza, poate este o verisoara sau doar o amica de-a lui
Eu iti spun sa nu te bagi in asemena relati bazate pe interes "apoi nu mai vorbeam decat cand avea nevoie de o favoare de la mine" E clar ca vrea doar o relatie din interes posibil sa faca galoasa vreo fata din anturajul lui de prieteni.
Eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu acest baiat sa il ti la distanta o perioada sa vezi cum si ce vrea de la tine. incearca sa il cunosti mai bine. E foarte riscant sa ai o relatie daca il cunosti doar de o luna, mai tarziu poti afla amanunte care o sa te supere posibil sa intri si intr-o depresie.
Daca nu te superi imi poti spune cati ani ai? Dar el? Dar prietena care doreste sa va ajute?
Eu am 14 ani, aproape 15, iar el are 15 ani. Prietena noastra comuna are de asemenea 15 ani.
Ori ce ar fi fa aceasta chiestie tu singura.
Nu o lasa pe prietena ta sa se inplice deoarece s-ar putea sa aiba un interes (poate ii place de el si vrea sa rupa legatura dintre voi)
Fi mai sigura pe tine. I-a o concluzie din ceea ce ti s-a spus pana acum