Asta e problema de orgoliu la el. Nu, nu esti nebuna. Si mie mi se par aberante fazele astea; trebuie sa-i spui pe fata ceea ce te deranjeaza la el si sa-i zici daca nu poate sa se corecteze sa nu se mire dc te vva pierde! Sper ca te-am ajutat. Funda ?
Intrebarea ta afirmativa este destul de adevarata, chiar daca esti un copil care intra din tembelismul varstei pe aceasta sectiune, problemele tale neavand nimic in comun cu Dragoste si Sex.
Nu. Gandirea ta este buna. Prostia ta pe de alta parte, e ca ti la acest baiat, prea mult, iar in asemnea faze. O sa-l ierti asa-i? Tu nu ai gresit cu nimic, din moment ce asteptai semn de la el si ti-a "dat plasa" de cateva ori. Imi pare rau insa ma amuza situatia. E idiot sau ceva? Nu inteleg de ce s-a suparat. Oricum. Ce trebuie tu sa faci acum e sa-l pui la punct. A iesit cu 2 curve, presupun, in loc sa iasa cu tie, a fost la fotbal si te-a pacalit. Fata si tu inca mai esti cu el?
Ai 2 lucruri de facut. Ori:
1. Il pui la punct si-l faci baiat bun.
2. Il lasi.
P.S. Termenul de "iubit" inseamna cineva cu care ai facut dragoste/sex. Deci continua sa folosesti "prieten" ca termen... Daca nu s-a ajuns acolo deja.