| KrEzZe99 a întrebat:

FUNDA! Buna ziua TPU! Ma numesc Alex am 13 ani si mi-am inceput viata sexuala sambata. In timpul contactului sexual am folosit prezervativ dar s-a spart si am observat mai tarziu si am si ejaculat.Credeti ca e posibil ca iubita mea sa fi ramas insarcinata? Si daca da ce pot face(eu si ea)?

42 răspunsuri:
| DiDixxx a răspuns:

Sa va spargeti capu` amandoi laughing! nu inteleg la 13 ani ce va trebuie voua sex, cand voi ar fi trebuit sa va jucati cu jucariile straight face

| Felys a răspuns:

Urata treaba,ai facut economie pana si la prezervativ,ai luat din alea ieftine si nefiind experimentat uite ce s-a intamplat,sa stii ca e urat daca are ghinionul sa ramana,macar daca lua pastila de a doua zi,dar de sambata pana azi e mult,nu va ramane decat sa asteptati,sa faca test de sarcina si daca spre ghinionul ei a ramas sa faca intrerupere,dar si acolo va trebui sa afle parintii ca nu se poate prezenta la medic fara un adult, ce sa zic, urat de tot, chiar nu trebuia sa se ajunga la asa ceva, asta se intampla cand nu ganditi inainte si acctionati din instinct

| Azµre a răspuns:

Mi-ar fi scârbă să am astfel de copii ca voi...

| mona a răspuns:

In cazul asta mai poti face ceva... vorbeste cu parintii tai si vezi ce parere au de isprava ta

| harciog a răspuns:

De unde stii ca ai ejaculat daca era noapte? Cum ai vazut?

| iron2man a răspuns:

Daca esti prost, asta meriti.
Te dai mare acum ca ai facut sex la 13 ani? hai lasa-ne cu textele.

| WildDream a răspuns:

Pfff...copii scapati in cap la nastere, de ce boala faceti asa ceva la vasta asta? Acum poate ai lasat si fata
insarcinata si i-ai distrus viata.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, se poate întâmpla să rămână însărcinată!

Acum NU mai aveţi ce face decât să SPERAŢI că "scapă" de o eventuală sarcină.

Iar pe viitor, să foloseşti prezervative mai GROASE : DUREX Extra Strength-strong sau Durex Extra Safe ( şi, eventual, un lubrifiant ).

Să vorbiţi şi cu părinţii şi, eventual, fata să facă 2 teste de sarcină peste 21 de zile.

Toate cele bune.

| Nightfall a răspuns:

2 mucosi prosti si-un prezervativ spart. Da, cred ca e posibil sa apara inca un mucea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să vă aruncaţi amândoi de pe primul bloc-turn apropiat!

| Etelca a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti vezi de invatat, nu sa faci sex la 13 ani!laughing Dar stiu ca esti inrijorat asa ca mai bine sa se duca sa isi faca un test de sarcina, iar alta data spuneti:NUU!

| madalinutza20 a răspuns:

Serios?
13 ani?
LA varsta asta trebuie sa te joci cu masinile...si tot felul de jucarii thinking
Nu sa faci sex...
Copii fara cap!
Din ce in ce mai mult..ma uimesc copii din ziua de azii...( chiar daca si eu sunt copil) laughing

| MaybeAnotherDay a răspuns (pentru Azµre):

Idem

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai facut tu sex la 13 ani cum am sa ajung eu presedinte maine.

caramela
| caramela a răspuns:

Mai tu confunzi toate gauricili cu pupeze? daca tu ai 13 ani, fata cat are? 10? 11 ani? doamneee altceva nu aveti de facut decat sa va nenorociti? off nu as vrea sa fiu mama fetitei, ca ce bataie v-as da...

| Azµre a răspuns (pentru suntserios):

Breaking News!
Suntserios a câștigat alegerile prezidențiale cu un procent de 67%... rolling on the floor

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Azµre):

Vreau sa multumesc TPU pentru sustinere, si copiilor de 13 ani care au facut sex pentru reusita mea.

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Deci revenim iar la vorba mea : unii ar fi trebuit sa fie inghititi la concepere!
Copii idioti care au pretentii de oameni maturi.
On topic : ei i-a venit menstruatia? A fost vreodata pe stop pana acum?
Daca nu, nu o sa ramana insarcinata.
Daca da, sansele sunt aproape de 100% sa ramana insarcinata.

| Azµre a răspuns (pentru Vix999):

rolling on the floor Depravații viitorului...

| Azµre a răspuns (pentru caramela):

Nici al băiatului...

Felicitări Domnule Președinte! Ce legi veți promulga în viitorul apropiat?

suntserios

Prima lege e obligativitatea obtinerii permisului de facut sex. Se accorda doar dupa 18 ani dupa un test scris cu 40 de intrebari grila si un test practic cu 3 gauri.

Vă dați seama că toată populația României va pica acel test...

suntserios

O fi macar unul care deosebeste gaurile

| Generalul a răspuns:

La varsta asta e putin probabil sa produci si sperma, pe langa lichidul seminal. Daca totusi sunteti stresati, spune-i sa ia de la farmacie "pastila de a doua zi" vor stii aia de acolo despre ce e vorba. La 13 ani aveam cu totul alte probleme decat aveti voi azi laughing

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,pai s-ar putea sa ramana daca a fost in zilele acelea fertile, trebuie sa mergeti la o farmacie si sa cumparati un test de sarcina, dar rezultatul se afla la 14 zile de la contactul sexual neprotejat, trebuia luata pastila de a doua zi la maxim 32 de ore de la contact si nu se mai intampla nimic, dar daca este insarcinata cred ca trebuie sa-ti asumi responsabilitatea si sa te duci la parintii ei sa le spuneti, ca sunteti ambii minori si avort fara o persoana adulta nu se face!

| Cosmotel a răspuns:

Proaste generatii vin din urma. laughing

| kiv1990 a răspuns:

Da frate, ai incurcat-o. chiar la 13 ani, dala-n mama dracului, si vezi ca daca o sa mai intretii relaatii sexuale pin la 16 ani o sa ramai steril(n-o sa ai copii)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
La 13 ani ai devenit deja bărbat,interesant frate!
Realizezi măcar că ți-a distrus copilăria,atât tu şi iubita ta?
AU! Să fi fost voi pe mâna mea, bătaie ce v-aş fi dat!
Se poate rămâne însărcinată chiar de la o singură picătură de lichid seminal, să ştii.
Dacă ai ejaculat înauntru şi poate era şi la ovulaţie, şansele sunt extrem de mari să fi rămas însărcinată.
Acum suportaţi consecințele, ce să vă facem noi, dacă nu vă puteţi vedea de treabă!
Te pup!

| RAY a răspuns:

Alex un control nu strica niciodata indiferent de varsta, ce castigi ca te faci de rusine ca rade lumea de tine asta e un lucru bun pentru tine