| KrEzZe99 a întrebat:

FUNDA! Buna ziua TPU! Ma numesc Alex am 13 ani si mi-am inceput viata sexuala sambata. In timpul contactului sexual am folosit prezervativ dar s-a spart si am observat mai tarziu si am si ejaculat.Credeti ca e posibil ca iubita mea sa fi ramas insarcinata? Si daca da ce pot face(eu si ea)?

42 răspunsuri:
| Jake109 a răspuns:

Fratele meu! You're crazyy? Esti copil facut la laba! 13 ani? Viata sexuala normal sar incepe la 18 ani dar daca chiar te mananca **** fa-o la 16-17 ani dar 13?!

caramela
| caramela a răspuns (pentru Azµre):

Epoca vitezei si a curiozitatii.i-as bate pe amandoistraight facestraight face

| AnonymusALLgame a răspuns:

Frate dar voi ca canditi ce bataie primiti daca ramane fata insarcinata?! Eu am 15 ani si nu am nici o treaba cu asa ceva mai am timp mult pana mor asa ca nu ma grabesc. Pacat de viata voastra.Noroc

| Uza a răspuns:

Bai frate, dar cine aproba aceste intrebari?straight face sa le stearga si intrebarile si conturile.

| Azµre a răspuns (pentru caramela):

Părinții sunt principalii vinovați.

caramela
| caramela a răspuns (pentru Azµre):

Este foarte adevarat, in goana parintilor dupa pastrarea locului de munca, uita ca au acasa copilasi care isi fac de cap, iar atunci cand se depaseste o ora limita de intrat in casa, nu le cere nimeni socoteala si ii lasa in plata domnului.

| Zor_Octy_1990 a răspuns:

...pt ce va trebuie voua futai la ani astiathinking nu inteleg...bn si eu am 14 da la 16 gta jap jap

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.
Tu nu esti normal asa-i?laughing
Poate face cancer si sunt sanse mari sa fie insarcinata.
Am aceiasi varsta ca tine dar eu sunt constienta ca asta nu e ceva pentru varsta noastra.Nu mai puteai avea rabdare pana la 18 ani +?

Răspuns utilizator avertizat
| LittleMe a răspuns:

Daca spartul oglinzii aduce 7 ani de ghinion, ia gandeste`te la spartul prezervativului?

| CNDP a răspuns (pentru suntserios):

laughing) esti fenomenal!

| Flynn2001 a răspuns:

De ce naiba va trebuie sex la 13 ani? totusi! ce s-a intamplat cu copiii din ziua de azi?!?!?!