anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Ce e gresit la mine? Pur si simplu, nu inteleg. Sunt o fata de 17 ani, frumoasa, blonda, inalta, am picioarele lungi, parul lung si drept, ochi caprui si lista ar putea continua. Ideea e ca nu am mai fost intr-o relatie de aproximativ un an (fara cateva saptamani cred) si nu inteleg de ce. Stiu ca nu conteaza doar aspectul fizic, care la mine e ok si ma simt bine in pielea mea. Caracterul este cel de care se indragosteste cineva si felul in care te faci placut. Mie mi se pare ca am un caracter ok, numai ca tind sa pastrez un scut ca sa nu fiu ranita de cei din jur, in special de baieti. Asta in mare parte din cauza tatalui meu alcoolic, pe care nu prea il pot numi tata pentru ca nu m-a crescut. Deci da, am o atitudine relativ rece si distanta. nu vreau sa sufar. Oricum nu am avut prea multe relatii pana acum, doar 2.
M-au cautat multi baieti pe facebook (datorita aspectului meu fizic) sa iesim la un suc, sa ma cunoasca mai bine. Dar tot ce ma pot gandi este ca vor doar sex de la mine, asa ca nu am iesit cu nici unul. Plus ca mie imi pasa mult si cum arata un baiat, cum se imbraca, daca e ingrijit. Mi-a placut de un tip luni intregi si vorbeam, dar el nu a avut curajul sa ma cheme la un suc si a tras alta fata de el pana au ajuns impreuna. Si culmea, la aspect sunt cu mult peste fata aceea. Dar aspectul e ceva minor, mi-am dat seama de mult timp de asta. Adevarul e ca mi se pare ca merit ce e mai bun, dar acum m-as multumi si cu mai putin laughing. Numai sa ies din starea asta proasta si sa am pe cineva alaturi. Probabil merit tot ce mi se intampla, viata mea e groaznica in momentul de fata... ce sa fac? Nu vreau sa par ultima disperata. Nu-mi place sa ma bag eu in seama cu baietii pentru ca daca cineva e interesat de persoana ta, te cauta. Mie nu mi-ar placea sa ma streseze cineva, deci baietii ar trebui sa faca primul pas, nu?

46 răspunsuri:
| Happy4freedom a răspuns:

Exact asa mi se intampla si mie.Toata lumea imi spune ca sunt draguta si inteligenta.Dar o prietena de a mea e mai uratica si mai prostuta si toti baietii o invita in oras si e si mai mica ca mine cred ca a avut vreo 6 relatii pana acum laughing...Intr-o zi am zis gata cu baietii si daca nu am mai fost asa stii cum au venit invitatiile.Deci tu traieste-ti viata si lasa-i pe ei sa te invite.Si eu cred ca ar trebui sa fii cu cineva pe care-l stii.straight face Nu oricine de pe facebook.

| Sile_Cristi_1982 a răspuns:

Ai mentionat de cateva ori "aspectul fizic". Asta inseamna ca e f. important pentru tine. Nu ti-ai gasit un iubit pentru ca esti prea pretentioasa. Vrei un baiat f. frumos, cu statut social si pe deasupra si foarte empatic, un bun psiholog asa. Tu ce oferi la schimb, doar cracii aia lungi cu care te lauzi in postul introductiv?

| darnme a răspuns (pentru Sile_Cristi_1982):

Da, am si mentionat ca imi pasa mult aspectul fizic. Atat cand vine vorba de mine, cat si de persoana pe care o am alaturi. Din pacate, este unul din defectele mele.
Stiu ca sunt pretentioasa/ critica/ rasfatata sau cum vrei tu s-o spui, dar crede-ma in ultimul timp chiar n-am mai fost. Sunt constienta ca nu sunt perfecta nici eu, deci nu pot cere perfectiunea de la persoana de langa mine. Sincera sa fiu, pentru inceput as vrea ca persoanei respective sa ii pese de mine si sa vrea sa ma cunoasca mai bine, pentru ca prea multi mi se adreseaza cu "ce faci, gagica/frumoasa?" si ii doare undeva de caracterul meu. Plus ca nu as vrea sa fiu chiar cu orice cocalar.