Exact asa mi se intampla si mie.Toata lumea imi spune ca sunt draguta si inteligenta.Dar o prietena de a mea e mai uratica si mai prostuta si toti baietii o invita in oras si e si mai mica ca mine cred ca a avut vreo 6 relatii pana acum ...Intr-o zi am zis gata cu baietii si daca nu am mai fost asa stii cum au venit invitatiile.Deci tu traieste-ti viata si lasa-i pe ei sa te invite.Si eu cred ca ar trebui sa fii cu cineva pe care-l stii. Nu oricine de pe facebook.
Ai mentionat de cateva ori "aspectul fizic". Asta inseamna ca e f. important pentru tine. Nu ti-ai gasit un iubit pentru ca esti prea pretentioasa. Vrei un baiat f. frumos, cu statut social si pe deasupra si foarte empatic, un bun psiholog asa. Tu ce oferi la schimb, doar cracii aia lungi cu care te lauzi in postul introductiv?
Da, am si mentionat ca imi pasa mult aspectul fizic. Atat cand vine vorba de mine, cat si de persoana pe care o am alaturi. Din pacate, este unul din defectele mele.
Stiu ca sunt pretentioasa/ critica/ rasfatata sau cum vrei tu s-o spui, dar crede-ma in ultimul timp chiar n-am mai fost. Sunt constienta ca nu sunt perfecta nici eu, deci nu pot cere perfectiunea de la persoana de langa mine. Sincera sa fiu, pentru inceput as vrea ca persoanei respective sa ii pese de mine si sa vrea sa ma cunoasca mai bine, pentru ca prea multi mi se adreseaza cu "ce faci, gagica/frumoasa?" si ii doare undeva de caracterul meu. Plus ca nu as vrea sa fiu chiar cu orice cocalar.