| Symonutzu a întrebat:

(funda) Cum incepi vorba pe mess cu un baiat megasuper de la care nu-ti poti lua ochii cind il vezi?

13 răspunsuri:
| NonEinstein a răspuns:

Uau ce intrebare o.o.Pai pur si simplu intri pe el il intrebi ce face, la ce scoala ii, daca ii place la scoala, ce filme ii plac, muzica, etc.

| Pitbull305 a răspuns:

Ciao, ce faci?, mai departe te descurci.hee hee

| EdyXXX a răspuns:

Ce clasa esti? Care este materia lui preferata si la care se pricepe? Ce ii place sa faca?
Hobby-uri?
Raspunde si iti zic ce sa ii zici!

| FeelTheHappines a răspuns:

De obicei eu incepeam cu un link. ii trimeteam un link de pe youtube cu ceva viseo nostim, sau muzica, si al intrebam parerea, apoi totul de la sine mai departe. Incearca

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Pai de obicei cu litere.

| Symonutzu explică (pentru CadeamiarMaseaua):

Mmh asta stiu... vreau replici

| CadeamiarMaseaua a răspuns (pentru Symonutzu):

Salut? laughing

| madyddd a răspuns:

Pai, oare cum? laughing
Poti incepe de la un simplu "BUNA".
Apoi o sa iti raspunda si nah... conversatia o sa vina de la sine...

P. S. sa nu il "sufoci" cu prea multe intrebari, lasa-l si pe el sa spuna ceva! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

| missoriginal a răspuns:

Daca sunteti in aceeasi clasa spune-i:
-Buna, scuze ca te deranjez dar am uitat ce tema avem la... Poti te rog sa mi`o spui?
(sa zicem ca el ti`o spune)
-Wow... iar ne-a dat o gramada isterica(in fine, vezi tu) si asa mai departe.

Daca sunteti doar prieteni eu zic sa ii trimiti un link cu o melodie si sa-l intrebi ce parere are.
au ii trimiti mesaje din`alea cu:Ce vrei de la mine:1. un sarut, 2.prietenia,3.nr de telefon etc.etc.
Sau faci alt id si te prefaci ca esti baiat si il intrebi pe megasuper baiatu' daca are id`ul tau si apoi tot bagi apropouri cum ca esti foarte de treaba, draguta...(crede`ma, a incercat o prietena de`a mea si acum ea si acel baiat sunt impreuna O. o)

Succes din partea mea
Te pupp``

| Areen a răspuns:

Cu un simplu ' Buna love struck ' sau 'Hello

| DorelSudoru a răspuns:

Hey, cand a fost ultima oara cand te-ai f***t? Vi pe la mine?

| MasterYoda a răspuns:

"salut! te ***?"