Buna.Pai cand esti pregatita psihicsi fiic pentru a face acest pas atunci e momentul, in legatura cu el orice barbat se simnte bine cand atinge o femeie si il face s pluteasca oricum poate ii este jena sa iti spuna ca ar vrea sa faceti dragoste, incearca sa te stapanesti si fa exact cum iti cere inima nu imi permit sa dau sfaturi pentru viata ta fa exacct ce doresti da vezi daca merita acest sacrificiu inainte.Bafta.
Sacrificu? De cand e sexul un sacrificiu?
Da e petting ...si stai calma apropo si de intrebarea a doua ...cam greu sa te dezvirgineze prin haine, cu degetul
Data viitoare la fel ca si de fiecare data trebuie sa faci doar ce vrei tu. Daca esti deja de 8 luni cu el nu cred ca se supara ca i-ai spus ca te doare si ca l-ai rugat sa se opreasca.
Daca decizi sa iti incepi viata sexuala sa fii pregatita sa accepti ideea ca poate nu vei ramane cu omul asta forever. In momentul in care in mintea ta esti calma in legatura cu asta...atunci esti ok si poti sa o faci fara sa regreti ca a fost el primul. Have fun.
Un sacrificiu nu este dar o jertfa o putem numi, renunta la ce are ea cel mai de pret iar aceea este virginitatea draga, asta daca nu stiai se numeste sex mai cu perdea, adica preludiu, sex fara penetrare in care iti dai liber la imaginatie si practici tot felul de jocuri erotice sau ce iti trece in acele clipe prin minte dar fara penetrarea partenerei, aceste mangaieri, sarutari si tot felul de masaje tebuie sa fie reciproc, nu unul munceste si altul priveste, bafta!
Hara...stiu toate modurile in care se poate interpreta cuvantul sacrificiu ...sub nici una din ele nu vad pierderea virginitatii ca fiind un sacrificiu
Iar vrei sa iau dex-ul
Renunțare voluntară la ceva (prețios sau considerat ca atare) pentru binele sau în interesul cuiva
Pai tocmai ....de cand se pierde virginitatea pentru binele sau interesul altcuiva?
Daca ar fi asa am putea forta putin nota si sa incadram la viol )
Data viitoare se va repeta chestia asta, s-ar putea sa se intample si ceva mai mult. Eu, ca barbat asa as proceda. Daca ai 8 luni de relatie si il iubesti, de ce sa n-o faci? e ceva normal, toata lumea face.