| sergiuandre92 a întrebat:

FUNDA! e petting? si daca e, ce inseamna mai exact? suntem iimpreuna de 8 luni, ne iubim foarte mult! i-am explicat ca sunt virgina (am proape 18)si a fost de acord sa ma astepte pana sunt pregatita! ok! intro seara, neam intanlit la o scara de bloc, pe o banca, trecut de 22. era putin frig afara si m-am pus in bratele lui! partile intime ni se atingeau, prin haine bninteles. am inceput sa ne sarutam pasional si imi masa fesele. dupa un timp a ajuns cu mainile la punctul sensibil. tot prin haine. mam simtit bine normal. dar mi-a fost rusina putin sal privesc in ochii dupa. el nu e virgin, e chiar experimentet, dar cred ca si lui ii era putin rusine. si nu stiu cum sa reactionez! oare si el sa simtit bine, sau numai eu? am tot felul de dubii. ce sa fac datat viitoare cand se repeta? vreau pareri, serioase! multumesc!

9 răspunsuri:
| nico097 a răspuns:

Buna.Pai cand esti pregatita psihicsi fiic pentru a face acest pas atunci e momentul, in legatura cu el orice barbat se simnte bine cand atinge o femeie si il face s pluteasca oricum poate ii este jena sa iti spuna ca ar vrea sa faceti dragoste, incearca sa te stapanesti si fa exact cum iti cere inima nu imi permit sa dau sfaturi pentru viata ta fa exacct ce doresti da vezi daca merita acest sacrificiu inainte.Bafta.

| Vix999 a răspuns (pentru nico097):

Sacrificu? De cand e sexul un sacrificiu?
Da e petting ...si stai calma apropo si de intrebarea a doua ...cam greu sa te dezvirgineze prin haine, cu degetulwinking
Data viitoare la fel ca si de fiecare data trebuie sa faci doar ce vrei tu. Daca esti deja de 8 luni cu el nu cred ca se supara ca i-ai spus ca te doare si ca l-ai rugat sa se opreasca.
Daca decizi sa iti incepi viata sexuala sa fii pregatita sa accepti ideea ca poate nu vei ramane cu omul asta forever. In momentul in care in mintea ta esti calma in legatura cu asta...atunci esti ok si poti sa o faci fara sa regreti ca a fost el primul.winking Have fun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vix999):

Un sacrificiu nu este dar o jertfa o putem numi, renunta la ce are ea cel mai de pret iar aceea este virginitatea draga, asta daca nu stiai tongue se numeste sex mai cu perdea, adica preludiu, sex fara penetrare in care iti dai liber la imaginatie si practici tot felul de jocuri erotice sau ce iti trece in acele clipe prin minte dar fara penetrarea partenerei, aceste mangaieri, sarutari si tot felul de masaje tebuie sa fie reciproc, nu unul munceste si altul priveste, bafta!

| Vix999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hara...stiu toate modurile in care se poate interpreta cuvantul sacrificiu ...sub nici una din ele nu vad pierderea virginitatii ca fiind un sacrificiu thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vix999):

Iar vrei sa iau dex-ul waiting
Renunțare voluntară la ceva (prețios sau considerat ca atare) pentru binele sau în interesul cuiva

| Motofelea_Alex_1992 a răspuns:

Data viitoare se va repeta chestia asta, s-ar putea sa se intample si ceva mai mult. Eu, ca barbat asa as proceda. Daca ai 8 luni de relatie si il iubesti, de ce sa n-o faci? e ceva normal, toata lumea face.

| Vix999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tocmai ....de cand se pierde virginitatea pentru binele sau interesul altcuiva?
Daca ar fi asa am putea forta putin nota si sa incadram la viol laughing)

| caterinasmile a răspuns:

Http://www.eva.ro/......31497.html
Sper ca iti este de folos:*

| nico097 a răspuns (pentru Vix999):

sacrificiu-Renunțare benevolă la ceva în interesul cuiva