| LoveYouR a întrebat:

Funda! Iubitul meu mi.a cumpărat o rochita si astăzi am fost sa o probez in magazin dar problema e ca nu prea îmi place. El a zis ca daca nu îmi place, o pot schimba cu alt articol. Dar mi.a fost jena sa ii spun ca nu îmi place. Ce pot face acum? Ce solutie sa găsesc? Cum sa ii spun ca nu îmi place? Sau ce modalitate sa găsesc sa o schimb fără sa îl fac sa se simtă prost?

Răspuns Câştigător
| mylady a răspuns:

Deacord,ar fi urat sa ii spui: Scumpule, nu imi place cadoul. Spune-i ca ai gasit una care iti place mai mult si ca ai vrea-o mai tare pe aia, sau ca in asta nu te simti chiar comod

8 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Pai daca ti a si zis ca poti sa o schimbi, du te si spune-i ca nu se supara.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu are nici un motiv sa se supere.Acasa l-ai probat din nou si ti-ai dat seama ca nu te aranjeaza/place si ai dori sa o schimbi cu un alt articol.

| Emilian65 a răspuns:

Daca el ti-a spus ca o poti schimba, de ce nu vrei sa faci ce-ti spune el, daca tie nu-ti place acea rochita.

| Doub a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca ii apreciezi gestul, doar ca nu e genul tau.

Răspuns utilizator avertizat
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Te duci frumos si ii zici ca vrei sa o schimbi.Nu se supara.De ce crezi tu ca a gandit cadoul in acest fel? El ti-a luat, dar a lasat si o portita de scapare ca tu sa te bucuri de cadou chiar daca nu iti place acela.Eu unul nu m-as supara.Chiar m-as bucura sa stiu ca a fost ceva care chiar e apreciat, nu sa ramana aruncat in sifonier. Fugi de spune-i, nu se supara.

| Syndre a răspuns:

Ar fi fost mai bine dacă ai fi fost sinceră de la început, dar te înțeleg: e de prost gust să refuzi un cadou și nu voiai să îi rănești sentimentele.
Faza e că dacă păstrezi rochia și nu o porți o să-și dea seama că nu ți-a plăcut oricum. Cel mai bine ar fi să-i spui că pe moment te-ai simțit prost și l-ai mințit, rochia e simpatică dar nu e genul tău și nu crezi că ai să o porți și că ai prefera să o schimbi dacă e el e okay cu asta.

| Dice3 a răspuns:

Si ai ales categoria asta, ii zici pur si simplu nu-mi place si apoi ba caine, ma despart de tine big grin