Eu cred ca poti avea iubit si mai repede dar insa relatiile sexuale sa le lasi putin mai incolo cand te vei afla intr-o relatie serioasa.
Si daca are prieten de la 14 ani? baiatu ala ce face? ii da in cap 4 ani de zile de iese fum nu. asta e logica ta nu?
Poti sa iti faci iubit si la 16 ani dar e imp sa incepeti viata amoroasa pe la 18 mai ales pentru o fata -Succesx
Consider ca un prieten ar trebui sa-l ai atunci cand te simti tu pregatita.
Fiecare persoana creste diferit, se maturizeaza diferit.
Fiecare este diferita!
De aceea nu se poate spune o varsa exacta(bine in limitele "bunului simt").
In ceea ce priveste relatiile sexuale e mai delicat, dar in principu aceeasi treba: FII PREGATITA!
NU te grabi, NU te lasa infuentata, NU te lasa obligata!
Take care!
Buna. (:
Pai depinde
Eu vad "mucoase" de 13 ani care au deja pe cineva.
Eu una nu ma grabesc
Probabil de la 15-16 ani in sus cand deja este putina maturitate.
Referitor la viata sexuala, ar fi ideal sa inceapa dupa 18 ani. Nu pentru ca esti o persoana majora, ci pentru sanatate. Cand corpul este deja bine pregatit, sa nu apare alte probleme grave.
La cate cazuri sunt acum cu minore violate si tot restul unii nu mai stiu ca la 13 ani se joaca ascunsa, ci da mozol.
Bafta
Lasa mai fetele, pune-le sa citeasca mai mult pe net, sa vada cand este corpul unei fete pe deplin dezvoltat pentru a incepe viata sexuala ( din punct de vedere fizic si psihic ), poti avea amic deoarece prietenul te v-a ispitii
O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.
Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!
Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "atu" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe acel "atu".
Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale...
Eu zic, ca daca vrei sa cunosti o persoana cu adevarat este nevoie de timp. :3
Sa nu faci lucruri importante cu cineva trecator, cineva care vine, se plictiseste si pleaca.
Poti sa ai un iubit de la 14-15 ani.De la 18 ani poti avea relatii sexuale.
Nu este nevoie sa te lingi cu nimeni. Daca intalnesti un baiat pe care tu sa il consider perfect pentru tine atunci poti spune ca ai un iubit. Sa ai un iubit nu inseamna sa te saruti cu el si sa vb la telefon.Cand ai un iubit care te merita te simti bine in preajma lui si simti acei fluturi in stomac. Deci daca nu ai intalnit baiatul perfect pentru tine mai asteapta ai tot timpul din lume.
Nu invatati minorii la prostii nu e varsta de gagicareli acum si tu ce vrei acum sa isi dea cu pumni in cap mai incolo pentru ca la 15 ani a facut sex fiind presionata? Ocupate de Diabla mai bine.
Dragostea nu tine cont de varsta te poti indragosti si la 12 si la 13 si la 14 ani fara sa iti doresti sau fara sa iti dai seama pentru ca nu poti controla sentimentele. Chestia ca nu ar trebui sa ai iubit pana la 18 ani e foarte comunista adica parerea mea nu exista varsta legala pentru a iubi...Cat despre viata sexuala, fiecare o incepe cand crede ca e pregatit :*
Poti avea iubit oricand, dar ca sa eviti complicatiile e bine sa incepi viata dupa 18 ani. daca incepi prea devreme, pe la 24-25 o sa arati "trecuta"
Draguta poti avea iubit la orice varsta altele la 12 ani gusta viata sexuala din plic
smileforme întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: